Не витрачайте життя на очікування особливого випадку. Ваше життя – це і є особливий випадок!
Територія натхнення

Не витрачайте життя на очікування особливого випадку. Ваше життя – це і є особливий випадок!

Життя коротке, і чим більше свого часу ми витрачаємо даремно, тим нещасніші будемо. Якщо ви відчуваєте себе покинутими або чекаєте, поки станеться щось чарівне, значить, ви не живете на повну.

Ми нагадаємо про кілька речей, які повинен робити кожен з нас, якщо хоче взяти від життя все. І нехай не всі погодяться, але ті, хто прислухається до наступних порад, відразу ж помітять істотні зміни.

Завтра нікому не обіцяне, і якщо ми не проживаємо сьогоднішній день на повну, значить щось робимо неправильно. Ви не повинні неспокійно шукати, чим би зайнятися, просто займайтеся улюбленою справою і живіть так, як хочете. Так, все просто.

1. Порушуйте правила, які повинні бути порушені.

Іноді ми повинні порушувати правила, які самі ж дозволили іншим людям для нас встановити. Не зрозумійте неправильно, не всі правила були створені для того, щоб їх порушували, але деякі з них – так. Саме ці обмеження і змушують вас страждати.

2. Дозвольте проявитися своїй творчій стороні.

Не бійтеся відключити раціональність і дати вихід своєму креативному початку. Чим більше ви віддаєтеся творчості, тим істотнішим буде ваш прогрес.

3. Зробіть перерву, якщо це необхідно.

Робити перерви дуже важливо, в них має потребу кожен з нас. Не перевантажуйте себе, робіть паузи. Всім нам часом потрібно трохи віддихатися.

4. Живіть сьогоденням.

Замість того, щоб завжди бути в потрібному місці і намагатися встигнути зробити все, просто будьте присутніми. Живіть сьогоденням і насолоджуйтеся простими речами. Життя не буде тривати вічно.

5. Перестаньте порівнювати себе з іншими.

Вам вже не стати іншими. Не можна просто взяти і помінятися з кимось тілами або почати жити розкішним життям іншої людини. Трава на чужому газоні тільки здається зеленішою, не забувайте про це.

6. Не дозволяйте злості і образам стримувати вас.

Злість – це не те почуття, за яке варто триматися. Щоб рухатися далі, потрібно аналізувати те, що відбувається. Образи ж будуть тільки стримувати вас.

7. Не віддаляється від тих, кому ви дорогі.

Люди, яким ви дійсно небайдужі, повинні бути поруч. Відібрати таких особистостей дуже просто, дізнавшись їх ближче. Вони будуть підтримувати вас у моменти всіх ваших злетів і падінь. Вони завжди будуть поруч.

За матеріалами