Сильних не люблять. Ними не можливо керувати!
Психологія

Сильних не люблять. Ними не можливо керувати!

Сильних не люблять – вони незручні. Ними не можна маніпулювати або керувати!

Вони прекрасно відчувають свій власний внутрішній голос совісті, добре знають чого варті і ніколи не готові від цього відмовитися. Саме це додає їм сили долати навколишнє зло і неправду!

Всередині себе, мають якір, яким вони міцно тримаються за бажання жити без бруду і бути щасливими попри все.

Також мають в собі міцне коріння, яке не можна вирвати або зруйнувати! Як не можна зруйнувати і їхні залізні принципи, почуття власної гідності, честі, мораль та віру в самих себе!

Сильні здатні витримати будь-яку правду, удари долі, тортури зрадою рідних, близьких чи друзів, або шторму з власних емоцій наодинці!

Їм не страшний біль, бо переживши війну в своєму серці і пройшовши через особисте пекло, навчилися перетворювати рани в мудрість і насолоджуватися життям, зберігши в серці красу та гідність!

Сильні, ніколи не вимолюють любов – але якщо Бог пошле їм це почуття, візьмуть його як особливий великий дар і ніколи не зрадять тих, кого люблять!

Живуть чесно, завжди в діалозі з власною совістю, не хизуються історією своїх досягнень, не вчать інших жити, а вважають за краще поглиблювати і розвивати самий себе і цим самим подаючи приклад іншим.

Несуть свій хрест, не перекладаючи його на чужі плечі, відповідають за сказане і зроблене ними, а у невдачах звинувачують тільки себе, роблячи з помилок уроки – сильним властиво робити правильні висновки замість порожнього жалю!

Розбірливі в усьому – їх не можна прогнути, нав’язати чужорідне проти їх бажання і волі! Ніколи і ні за яких умов!

Вони вміють йти по життю, як по зустрічній смузі, наповнюючи життя морем емоцій, любов’ю, повагою та добрими вчинками. Сильні також мають властивість піти, раз і назавжди. Не випробовуйте їх почуття, характер і терпіння на міцність – зламаєтеся…

І хай боронить Господь Бог усіх тих, хто свідомо зробить їм підлість, їм не позаздриш!

Джерело