Якщо ця річ є у тебе в домі, терміново позбудься її! Вона тягне за собою смерть і хвороби
Ідеї для дому

Якщо ця річ є у тебе в домі, терміново позбудься її! Вона тягне за собою смерть і хвороби

У цій статті ми вам детально розповімо що не можна мати в домі і чому:

1. Старі зношені тапки не слід зберігати вдома – вони притягують негативну енергетику. Якщо тапочки порвалися, їх потрібно викинути.

2. Також не слід зберігати вдома порваний, непридатну одяг. Завжди слідкуйте за станом вашого  взуття і одягу за принципом:  будете ви це ще носити чи ні. Якщо не будете – викидайте.

3. Посуд з тріщинами, сколами, дефектами, отриманими в процесі експлуатації, порушує енергетику їжі, роблячи її небезпечною для здоров’я людини. Як би вам не подобалася посудина, але якщо вона тріснула або від неї відколовся шматочок, такий посуд потрібно викинути. Тарілка (чаша) символізує сім’ю. Вади посуду вказують на можливі проблеми в стосунках.

4. Живі рослини, стебла яких увивають стіни, не можуть перебувати всередині будинку. Кучеряві рослини притягують до себе різні хвороби. Якщо рослина перебуває поза домом, з зовнішньої сторони, то це тільки на користь – ваш будинок захищений.

5. Комиші в будинку тримати небезпечно. Засушені, вони притягують нещастя і провіщають хворобу, смерть. Подібні неприємності принесе і ковила, якщо прикрасите нею кімнату. Вона віщує вдівство.

6. У той же час в будинку можна мати інші сухоцвіти, в більшості своїй вони переробляють негативні випромінювання, захищаючи мешканців від хвороб.

7. Не слід вирощувати вдома і такі квіти, як братики. Вони традиційно висаджуються біля могил.

8. Хвойні гілки у вазу ставити доречно лише в період новорічних свят. Погана прикмета – тримати ці гілки в квартирі в інші пори року.

9. А ось бегонія – символ благополуччя сім’ї – завжди допоможе врівноважити ситуацію.

10. Подаровану пальму ніколи не вносьте в свій будинок – це на велике горе.

Джерело