Квітковий гороскоп: яка квітка відображає вашу особистість
Психологія

Квітковий гороскоп: яка квітка відображає вашу особистість

Квіти можуть миттєво оживити і прикрасити приміщення, підняти настрій і нагадати нам про неймовірну силу природи. Подивіться, яку квітку найкраще представляє ваш знак Зодіаку, відображаючи вашу унікальну особистість.

Овен: лотос

Іл.: Natália Mattos

Найчастіше лотос сприймається як символ відродження, любові, співчуття, краси, наполегливості, духовності, подолання перешкод і розквіту. Ну точно натура Овна.

Телець: мак

Маки – це яскраві, міцні, красиві, стійкі квіти, здатні витримати вітер будь-якої сили і не зламатися, що дуже схоже з особистістю Тельця.

Близнюки: лаванда

Ця квітка гарна і ароматна, а її ефірне масло має заспокійливу дію, може використовуватися як засіб для хорошого сну, зменшує набряклість, допомагає при всіх видах проблем зі шкірою, а також полегшує нудоту або морську хворобу. Лаванда дуже підходить Близнюкам.

Рак: дельфініум

Квіти дельфініума символізують відкрите серце, вміння любити, прихильність до близьких, а також почуття легкості і щастя. Вони, як і Раки, дуже красиві, ніжні і зворушливі.

Лев: соняшник

Іл.: Natália Mattos

Як і Леви, соняшники виділяються з натовпу і символізують впевненість в собі, самоприйняття і особистий ріст. Вони яскраві, привабливі і дуже сильні.

Діва: плюмбаго

Квітки плюмбаго (свінчатка) дуже акуратні, вишукані і витончені, як і Діви. Вони не відразу кидаються в очі, але з часом їх краса і індивідуальність можуть дуже яскраво розкритися.

Терези: гортензія

Гортензії уособлюють баланс протилежностей своїми сильними стеблами і мереживними, кулястими квітками. Вони символізують відкритість і розуміння, що дуже схоже на Терезів.

Скорпіон: хризантема

У хризантеми багато шарів з пелюсток, як і у Скорпіона, що приховує свій внутрішній світ. Скорпіони люблять чесність і ясність у всіх аспектах життя, а білі хризантеми – це символ чесності. Скорпіони також добре відомі своєю пристрастю і емоційністю, а червоні хризантеми символізують саме емоції і пристрасть.

Стрілець: троянда

Іл.: Natália Mattos

Якщо троянда ваша квітка, це означає, що вас приваблюють філософія, поезія і мистецтво. Ви відчуваєте щастя, коли отримуєте нові знання і враження, коли насолоджуєтеся природою або набуваєте новий досвід.

Козеріг: альстромерія

Альстромерія або перуанська лілея має багато спільного з Козерогом, оскільки вона символізує дружбу, нев’янучу красу, відданість, прихильність і турботу. Але це ще не все: ця ніжна квітка також є символом багатства, процвітання і успіху, чим ідеально підходить Козерогові.

Водолій: протея

Квітка протеї відображає все, що притаманне Водоліям: силу, різноманіття, трансформацію і мужність. Ця квітка не відповідає традиційним уявленням про красу, але вона дуже приваблива, своєрідна і унікальна.

Риби: нарцис

Квітка нарциса символізує удачу, щастя, невелику егоцентричність, оновлення і натхнення – всі ті якості, якими володіють мрійливі, творчі Риби.

За матеріалами