Бережіть своїх матерів, бо вони – найголовніші люди у вашому житті
Територія натхнення

Бережіть своїх матерів, бо вони – найголовніші люди у вашому житті

Бережіть своїх матерів і цінуйте їх ще за життя! Адже в кожного з нас є безліч причин подякувати мамі за її внесок у наше особисте щастя і добробут.

У кожного з нас – своя історія і свої, особливі стосунки з мамою. Одні не можуть знайти час для простого телефонного дзвінка, а інші шкодують про втрачені миті спілкування, яких вже не повернути…

Іл.: Chaymaa Sobhy

Бережіть своїх матерів за їхню щиру любов до вас

Уявіть собі, як ваша мама щойно дізналася про свою вагітність і ще навіть не усвідомила свого нового стану. Але вона вже почала відчувати щось особливе і ніжне до маленького життя всередині! І нехай не завжди у всіх все буває гладко, але ваша матір подарувала вам життя і разом з ним – свою безмежну любов.

Подякуйте мамі за ваші теплі дитячі спогади

Пригадайте, як у дитинстві ви любили засинати в обіймах матусі, або як вона готувала вам цілющий чай, коли ви хворіли. Перші книжки, прочитані нею вголос для вас; перші ваші синці, які вона «лікувала» поцілунками; перші розчарування, які матуся допомагала вам пережити… Подумайте тільки: всі найперші спогади вашого життя пов’язані з нею – жінкою, яка вас народила!

Усвідомте, що мама – ваш головний приклад для наслідування

Маленькі дівчатка завжди хочуть бути схожими на маму: вони з задоволенням приміряють її одяг та взуття, потайки тягнуть із сумки помаду і несвідомо повторюють мамині манери. А для хлопчиків мама – це перший зразок ідеальної жінки, яку вони потім шукатимуть в дорослому віці. Матір відіграє надзвичайно важливу роль у нашому житті!

Замисліться: маминої любові вистачає на всіх

Спочатку на вас, ваших братів та сестер, а потім – на онуків, яких ви даруєте матусі і, чого вже там, частенько залишаєте у неї. Мама завжди знайде час для кожного, відкладе свої справи і приготує щось смачненьке; допоможе і порадою, і справами. Що б ви взагалі робили без своєї матері?

Заради своїх дітей матусі здатні на все: і звернути гори, і дістати зірочку з неба. Вони без роздумів жертвують своїми бажаннями та інтересами, і хоча би завдяки цьому заслуговують на вашу щиру шану. Тому бережіть своїх матерів і не забувайте дарувати їм трішки більше тепла!

Вікторія Чорній