Чекайте чоловіка, який змусить відчути, як у вас ростуть крила…
Психологія

Чекайте чоловіка, який змусить відчути, як у вас ростуть крила…

Це нормально…

Нормально чекати того, хто переверне твій світ, і безумовно немає нічого неправильного в тому, щоб бути перебірливою, поки той особливий не з’явиться на твоєму шляху. Це нормально – бути однією, поки ти розбираєшся в собі, з’ясовуєш, чого ти хочеш і що тобі потрібно в житті. Нікуди поспішати.

Чекай чоловіка, від якого у тебе будуть метелики в животі. Того, хто змусить тебе відчувати себе красивою і сильною. Того, хто осяє твій світ, як тільки ти його побачиш. Того, за ким ти будеш сумувати.. Кого ти будеш бажати.

Чекай чоловіка, який буде тебе любити. Який буде кожен день говорити тобі про те, як цінує і любить тебе. Того, хто буде приносити тобі щастя.

Чекай чоловіка, який буде знаходити для тебе час. Хто завжди радий тебе бачити і ніколи не скасує свої плани з тобою.

Чекай чоловіка, який буде підтримувати тебе. Чиї мрії і цілі збігаються з твоїми. Хто хоче, щоб ти була найкращою, і допомагає тобі в цьому.

Чекай чоловіка, який приносить в твій світ іскру. Таку, яку ти ніколи раніше не відчувала. Яка розпалює пристрасть. Яка розпалює життя.

Чекай чоловіка, який буде пишатися тобою. Хто буде мотивувати тебе ставати краще і відзначати твої перемоги разом з тобою. Людину, яка буде твоїм головним фанатом.

Чекай чоловіка, якого будуть любити твої друзі і рідні. Того, кого вони хотіли для тебе довгі роки. Коли вони вже не говорять про те, що ти гідна більшого, а просто раді, що ти знайшла своє щастя.

Чекай чоловіка, який змусить відчути, як у тебе ростуть крила. І тобі здається, що ти можеш підкорити весь світ. І тобі здається, що все по плечу, коли він поруч. Коли ви разом.

За матеріалами