Як ви тримаєте чашку? Що про вас може розповісти звичайна дрібничка
Психологія

Як ви тримаєте чашку? Що про вас може розповісти звичайна дрібничка

Маленькі дрібнички також можуть про нас багато чого розказати. Чи звертали ви колись увагу на те, як ви тримаєте чашку в руці, коли п’єте чай чи каву? Якщо відповідь на це питання негативне, то дарма! Ця маленька хитрість розповість про вас багато чого, а точніше якою ви являєтеся особливістю. А тепер уважно подивіться на картинку і виберіть номер, який найбільше підходить для вас.

Тож якщо ви вже вибрали чашку на картинці, то читайте скоріше опис.

1. Відставляєте мізинець в сторону. 

Такі люди відносяться до сильних особистостей, які точно знають чого прагнуть. Вперті особистості, яких майже ніхто не може переконати в протилежному, але це можливо. Їхній великий плюс, що вони не бояться відповідальності, завдяки чому часто займають керівні посади. Легко знаходять спільну мову із людьми.

2. Якщо ви тримаєте чашку обома руками, 

то ви відноситеся до категорії людей, які мають добре серце. До вас всі постійно приходять радитися в тяжких питаннях, які постали перед ними. Ви постійно прийдете на допомогу і ніколи не зрадите свого друга.

3. Тримаєш руку у кулаці? 

Якщо це про вас, то ви надзвичайно спокійні й врівноважені. Зі своїми рішеннями не квапитеся. Завжди ретельно обдумуєте свій кожен крок.

4. Тримаєте чашку за низ? 

Ви боїтеся змін у своєму житті, обережно відноситеся до всього що вас оточує. Купуєте лише те, що вам дійсно необхідно.

5. Притримуєш чашку іншою рукою,

то ви занадто чутлива людина. Ці люди сприймають все навкруги занадто близько до серця. Щоб наважитися на якийсь серйозний крок їм необхідна моральна підтримка друзів, родичів. Також вони люблять постійно пригадувати своє минуле життя. Ви надзвичайно сильно ціните теплі, дружні відносини в сім’ї. Такі люди, як ви зазвичай стають чудовими друзями для когось.

6. Тримаєш чашку із протилежного боку від її ручки. 

Ці особистості відносяться до творчих людей. Якщо ви взялися за якусь роботу, то повністю занурюєтеся в неї з головою.

До якої категорії відноситеся ви? Пишіть в коментарі, побачимо кого більше!

Джерело