Гороскоп ледарів: ось вони найлінивіші знаки Зодіаку!
Хвилинка гумору

Гороскоп ледарів: ось вони найлінивіші знаки Зодіаку!

Є такі з нас, хто завжди готовий засукати рукава і самовіддано виконувати справи і доручення. Є й ті, хто всіляко намагається ухилитися від роботи, вважаючи за краще провести цей час за відпочинком. Що ж на це впливає? Можливо, виховання, темперамент, характер?

Астрологи запевняють, що багато що залежить від знака Зодіаку, під яким народилася людина. Давайте ж дізнаємося, хто ж справжнісінький ледар в усьому зодіакальному колі.

Риби

Риби – натури романтичні. Вони дуже люблять мріяти і вміють співпереживати ближньому. Рибки буквально відчувають емоції оточуючих. Вони завжди прагнуть туди, де радість, мир і спокій.

Але пробивних якостей у Риб практично немає. Вони досить ліниві, особливо, коли справа стосується побутових проблем. Риби завжди відкладають все до останнього моменту. А якщо вдасться вдалий момент, то і зовсім постараються ухилитися від виконання своїх обов’язків.

Риби завжди знаходяться в пошуках себе, а звичайні земні проблеми їх мало цікавлять.

Лев

Лев просто обожнює яскраві емоції, а також бути в центрі загальної уваги. Він знає, як зацікавити оточуючих. Лев дуже цікавий співрозмовник. Він завжди справляє незабутнє враження.

Лев вміє занурюватися в роботу з головою, але все таки йому більше до душі керувати і роздавати доручення. У ролі начальника він завжди незрівнянний. А ось бути підлеглим Лев не любить. Він постійно намагається зробити все на свій лад.

Але якщо Лев відчуває до свого начальства повагу, то він з ентузіазмом виконуватиме більшість доручень. З побутовими клопотами Лев не дружить. Не царська це справа. У вільний час він вважає за краще відпочити або відправитися на пошуки яскравих вражень.

Терези

Терези від самого народження намагаються знайти гармонію і мирне взаємоіснування. Вони справжні естети: цінують витонченість, хороші манери та красу у всіх її проявах.

Лінь і трудоголізм в житті Терезів постійно чергується. То вони сповнені сил, ентузіазму і амбіцій, то на них «нападає» апатія і їм ліньки навіть пальцем поворухнути. У такі моменти краще залишити їх наодинці з собою. Адже спілкуватися з ними в такому випадку дуже складно.

Але не варто забувати, що вже завтра все зміниться. Лінь ніби рукою зніме і Терези займуться справами з неймовірним ентузіазмом.

За матеріалами