5 ознак, що чоловік по-справжньому кохає, а не грає з вами
Психологія

5 ознак, що чоловік по-справжньому кохає, а не грає з вами

Справжній чоловік – це, в першу чергу, той, хто не розкидається словами, не будує повітряні замки і не обіцяє дістати зірку з неба. Його головна особливість в тому, що він не просто кидає слова на вітер, а підкріплює все діями і вчинками.

Він не буде кричати на кожному кроці, що любить жінку, не стане відкрито показувати свої почуття і красиво «співати». Зате він покаже своє ставлення на практиці, щоб обраниця була на сто відсотків впевнена в його серйозних намірах.

5 ознак кохання, які справжній чоловік проявляє на ділі:

1. Він оточує жінку турботою і комфортом

Справжній чоловік хоче, щоб його жінка відчувала себе мирно і спокійно, тому оточує її турботою і комфортом, викладаючись по максимуму. Це може проявлятися навіть в сущих дрібницях – купити ліки, коли вона хворіє, накрити теплим пледом, зробити чашку ароматної кави і т.п. Саме в цьому проявляється любов і докази ніжності почуттів.

2. Він захищає її і не дає образити

Не тільки від хуліганів, які підстерігають в темному закутку, а від таких речей, як нападки з боку родичів, критика друзів і т.п. Чоловік завжди встає на сторону коханої жінки і віддаляє її від токсичних людей, конфліктів і ситуацій, що поглинають енергію. І так, від страшного павука такий партнер теж обов’язково захистить.

3. Він бореться за ваші стосунки

Навіть коли настає період сварок, розбіжності і нерозуміння, справжній чоловік ніколи не зариває голову в пісок і не йде в себе. Він усіма силами до останнього бореться за стосунки, пробує всі способи і методи. Він готовий обговорювати ситуацію, що склалася і шукати з неї вихід і не здається. Адже не можна так просто відпустити ту жінку, яка безцінна для нього.

4. Він пишається вами

І ця гордість проявляється не в тому, щоб ефектно з’явитися в компанії друзів і продемонструвати всім, яка красуня поруч, щоб підняти свій престиж. Справжній чоловік щиро пишається своєю жінкою, радіє її успіхам, ділиться цим з близькими для нього людьми. А якщо і хоче похвалитися, то розповідає про це виключно з повагою, а не «У неї такі буфера, ні у кого з моїх баб таких не було».

5. Він не йде від серйозних розмов

Справжній чоловік готовий обговорювати стосунки, вирішувати серйозні питання і шукати виходи з проблем, не засовуючи голову в пісок і не відгороджуючись стіною мовчання. Він дійсно розуміє, наскільки важливі такі моменти і як важливо вчасно знайти нитку і виправити те, що в майбутньому може стати неминучим. Він завжди готовий до відповідальності і прийняття рішень. Він не закривається в своїй мушлі.

За матеріалами