10 добрих мультфільмів для дітей, про які знають не всі батьки
Для дітей

10 добрих мультфільмів для дітей, про які знають не всі батьки

Здавалося б, всі можливі хороші мультфільми з дитиною вже переглянуті, але ми впевнені, що є ще десяток свіжих мультфільмів, про які ви не чули, а якщо і чули – то не встигли подивитися їх разом з вашим непосидою!

Пропонуємо вам 10 приголомшливих мультфільмів для дітей, які варто подивитися всією сім’єю!

Тролі

Сюжет мультфільму оповідає про двох зовсім різних тролів – песиміста Квітана і оптимістку Трояндочку. Все життя Квітан намагався уникати Трояндочки, оскільки не любив її за наївність і безпечність. Але ось одного разу вона прийшла до нього за допомогою, адже на їх село напав злий Берген і взяв у полон всіх тролів. Квітан погоджується допомогти дівчинці і вони разом відправляються в подорож, щоб врятувати родичів.

Моана

Сюжет мультфільму показує стародавні часи на островах Тихого океану. За легендою, напівбог Мауї вкрав магічний артефакт, після чого на волю вирвалися жахливі монстри, битися з якими може тільки Моана – дочка-підліток вождя племені. Їй належить знайти Мауї і умовити його вступити в боротьбу з ворожими силами.

Монстри на канікулах 1-2

Довгий час монстри лякали людей, але одного разу наступили часи, коли їх перестали боятися. Після цього вони зникли в локальних володіннях і більше не з’являлися людям на очі. В один прекрасний момент в їх володіння випадково потрапив хлопець з нашого світу і закохався в дочку графа Дракули. У них народився синок змішаної крові, але чи стане він справжній вампіром на радість дідусеві?

Пісня моря

Сюжет фільму заснований на стародавній легенді ірландських і шотландських народів, згідно з якою в світі існують створіння – Селкі, які мають унікальну здатність перетворюватися з тюленів в людей, використовуючи для цього чарівну шкуру. Одна з таких Селкі закохалася в людину і у них народилося двоє чудових дітей – Бен і Сірша, дівчинка успадкувала дар матері. Одного разу Сірша знаходить чарівну шкуру матері і вони з братом відправляються в загадкове пригоду по морю.

Упс… Ной відплив!

Сюжет мультфільму розповідає про прийдешній всесвітній потоп і про ковчег Ноя, в якому, на жаль, знайдеться місце не всім тваринам. Деякі з них стали щасливчиками і пройшли відбір, а хтось був змушений залишитися на суші. Але звірі, які залишилися, не хочуть миритися зі своєю долею і намагаються боротися до останнього, щоб обдурити смерть і вижити.

Я вдома!

Після того як Землю захопила раса прибульців Був, її представники одразу взялися за благоустрій та реорганізацією нашої планети. Вони закрили всіх землян в бункерах, але одній дівчинці на ім’я Дар вдалося вирватися, і тепер вона ховається на вулицях свого міста. Одного разу дівчинка випадково знайомиться з бувом на ім’я О, якого його родичі вигнали з товариства. Тепер Дар і О намагаються врятувати Землю від прибульців.

Феї: легенда про Чудовисько

Юна фея Фауна з дитинства звикла не судити про речі та людей за зовнішнім виглядом. Вона дружить зі страшним, але добрим Чудовиськом Нетландії, якого бояться інші феї. Вони намагаються зловити Чудовисько до того, як воно зруйнує їхні будинки, але Фауна робить все можливе, щоб довести доброту і нешкідливість свого друга.

Феї: загадка піратських острова

За сюжетом в долині фей всі зайняті підготовкою до великого свята – фестивалю, присвяченому порам року. Однак проведення свята опиняється під загрозою зриву, оскільки фея Заріна, вигнана з долини, викрадає чарівний пилок. Після вигнання вона довго шукала собі притулок і в підсумку виявилася на піратському кораблі, де її зробили капітаном. Феї намагаються відшукати її, щоб повернути в долину чарівний пилок, однак зробити це буде дуже непросто. Заріна наклала на них магічне заклинання, за допомогою якого їй вдалося поміняти таланти кожної з фей. Тепер, коли вони володіють не своїми здібностями, зупинити піратів буде вкрай складно…

Пригоди містера Пібоді і Шермана

Містер Пібоді – знаменитий вчений, винахідник і лауреат Нобелівської премії. Але у нього є один недолік – він всього лише собака. За заслуги містеру Пібоді дозволяють усиновити хлопчика Шермана, який розте розумною і освіченою дитиною. Одного разу, під час чергового винаходу, Шерман допустив невелику помилку, яка вплинула на хід історії. Тепер містер Пібоді і його син змушені відправитися в незабутню подорож, в якій їм належить все виправити.

Головоломка

Райлі – школярка, поведінку якої визначають 5 базових емоцій: радість, смуток, страх, гнів і огида. Кожен день вони допомагають їй справлятися з різними ситуаціями, до тих пір, поки її родина не переїжджає у велике місто. Тепер, кожна з емоцій вважає, що вона краща за інших, і прагнуть зайняти почесне місце в голові дівчинки. Щоб завести нових друзів і налагодити життя на новому місці Райлі доведеться зробити так, щоб емоції знову стали діяти спільно.

За матеріалами