Ось що насправді означає, якщо тебе кидають, видаляють з друзів або блокують
Психологія

Ось що насправді означає, якщо тебе кидають, видаляють з друзів або блокують

Люди влаштовані так, що їм потрібне спілкування. Навіть якщо ти інтроверт, швидше за все тобі хтось так потрібен. Ми хочемо, щоб нас приймали, любили, цінували. Ми шукаємо стосунків, хоч в сучасному суспільстві і здається, що ми лише робимо все можливе, щоб їх зруйнувати.

Багато ховаються за помилковою безпекою соцмереж, домагаючись лайків і підписників, які створюють видимість, що нас люблять і цінують. Ми блокуємо і видаляємо з друзів тих, хто не погоджується з нами, викреслюючи їх з нашої реальності.

Та так, що тепер і в житті, якщо стикаємося зі складними стосунками, то часто просто зникаємо, пропадаємо безвісти, не відповідаємо на дзвінки та повідомлення, тому що віримо, що так легше.

Але що відбувається, коли ми опиняємося по іншу сторону таких ситуацій? Для багатьох з нас відмова може бути вбивчою. Ми відчуваємо приниження, коли хтось з якоїсь причини більше не хоче бачити нас у своєму житті. Усвідомлення того, що тебе кинули, видалили з друзів або заблокували, заподіює біль. І осад може залишатися на роки, але так не повинно бути.

Коли нас кидають, ми хочемо отримати відповіді, чому так. Ми звинувачуємо себе і хочемо знати, що це говорить про нас. Чи означає це, що ми якісь неправильні?

Якщо вас кинув друг чи кохана, онлайн або в житті, ось, що це насправді означає:

Ви любимі. З вами все гаразд. Ми всі винні тільки в тому, що приймаємо відмову на особистий рахунок, особливо коли оцінюємо себе думкою людей. Вчинки інших людей ніяк з нами не пов’язані. Те, що інші роблять або думають, або як вони ставляться до нас – не пов’язане з нами і не повинно визначати, як ми самі ставимося до себе. Так що ви все ще прекрасні, гарні і гідні любові.

Закінчився термін дії ваших стосунків. Кожні відносини – з друзями, рідними, коханими, навіть дітьми – це як договір, який ми укладаємо на душевному рівні. Наші душі домовляються допомогти один одному в якійсь області нашого існування. Деякі такі договори тривають все життя, а інші короткочасні.

Термін дії такого договору залежить від досвіду, який інша людина повинна допомогти нам пережити. Коли люди йдуть з нашого життя, значить договір наших душ повністю виконаний. Ми повинні подякувати людині, побажати їй всього хорошого і відпустити.

Ця людина була не для вас. Деякі люди просто не підходять один одному. Ми можемо навіть не знати причину, і це нормально. Якщо ви починаєте звинувачувати себе, будь ласка, перечитайте перший пункт.

Вас чекає щось краще. Обіцяю. Тому що з кожним разом ви отримуєте більше досвіду, ви більше розумієте в цьому житті, ви точніше знаєте, що вам потрібно, тому в підсумку робите найкращий вибір, навіть не усвідомлюючи цього.

Ви знайдете любов або дружбу з іншою людиною. Це неминуче. Так відбувається життя.

Ви уникнули чогось поганого. Так що видихніть з полегшенням. Коли вас видаляють з друзів, це означає, що ще одна даремна людина з поганими навичками спілкування пішла з вашого життя, і вам не потрібно більше розбиратися з нею і її тарганами. Вона сама врятував вас від її негативної енергії.

Ви вільні. Ви більше не пов’язані стосунками. Ваші можливості нескінченні. Ви можете створювати ту реальність, яку хочете.

Це варто відзначити! Коли наші почуття зачеплені, нам не особливо хочеться святкувати, але сумувати про щось одне не забороняє радіти мільйону інших речей. Святкуйте те, що ви пережили це. Подякуйте за життєві уроки, за те, як ви змінилися завдяки цим стосунками. Тепер це закінчилося, і пора очікувати, що ж буде далі.

За матеріалами