11 підказок вашого тіла про те, що ви зустріли того самого – єдиного
Психологія

11 підказок вашого тіла про те, що ви зустріли того самого – єдиного

Фраза про метеликів в животі, коли ви зустрічаєте того самого, може бути, не такою вже й далекою від істини. Насправді не тільки серце здатне визначити обранця – ваше тіло також може стати хорошим помічником в цій справі!

Якщо ви хочете дізнатися, чи дійсно людина, з якою зустрічаєтеся, є коханням вашого життя, тоді спробуйте прислухатися до сигналів, які лунають із боку вашого тіла.

Ось ті речі, які свідчать про те, що поруч з вами дійсно ваш чоловік:

1. Коли він поруч, ви відчуваєте тепло і почуття причетності. Ви розумієте, що ви максимально відкриті один перед одним.

2. Якщо він допомагає вам зберігати позитивний настрій по відношенню до життя і заряджає вас оптимізм, тоді – він і є той самий. Якщо у стосунках ви постійно відчуваєте себе пригніченою, то вам краще добре подумати про те, наскільки ваш вибір був правильним.

3. Він надихає вас; поруч з ним ви вірите в те, що здатні зробити все, що тільки забажаєте. Вам хочеться працювати, творити і завдяки своїй праці досягти якомога більшого.

4. У стосунках з ним ви можете бути тією, ким є. У вас просто немає ніякої необхідності зображувати якусь іншу людину.

5. Вам дуже подобається запах його тіла.

6. Якщо він мотивує вас почати піклуватися про своє здоров’я, значить він виразно той самий. Перебуваючи поруч з ним, ви усвідомлюєте, з якою недбалістю ви раніше ставилися до власного тіла і прагнете це виправити.

7. Ваше шосте чуття буквально кричить вам, що це і є той самий хлопець. З точки зору науки це не пояснити ніяк, але ваша інтуїція вас не підводить.

8. Його переживання викликають всередині вас щире співчуття. Коли йому боляче, ви теж відчуваєте біль – настільки сильний, що це виходить за рамки простого емоційного співпереживання. Ви самі відчуваєте фізичний дискомфорт, якщо він, наприклад, травмується.

9. Якщо ви розумієте, що обіймати його – це найприємніше заняття в світі, то це, безумовно, є прекрасним знаком.

10. У його компанії ви відчуваєте себе спокійно і мирно.

11. Навіть розлучаючись з ним на деякий час, ви відчуваєте в своєму тілі відчуття, які нагадують про те, що він був поруч. Ці відгомони є найсильнішим індикатором того, що ви знайшли ту саму людину.

За матеріалами