Кращі мультфільми для затишних різдвяних вечорів із сім’єю
Для дітей

Кращі мультфільми для затишних різдвяних вечорів із сім’єю

Щоб повністю відчути різдвяну атмосферу, ми радимо вам провести затишні вечори за переглядом святкових мультфільмів та зануритися в атмосферу казки і дива.

Різдво – улюблене зимове свято не лише дітей, але й дорослих. Як можна не любити цей унікальний час, коли вдома збирається за одним столом уся родина, новорічна ялинка палає вогниками, а дім наповнений подарунками, любов’ю і турботою. Тому для вас надзвичайно цікаві та захопливі мультфільми, які подарують вам гарний настрій.

“Грінч” (2018)

Головний герой Грінч живе якомога далі від людей, на високій горі в печері, разом зі своїм вірним собакою Максом. Грінч не любить людей, тож таке самітництво йому ідеально підходить. До того ж, собака виконує усі його побажання, слугує і лакеєм, і єдиним другом.

Грінч ненавидить кожного жителя свого маленького містечка, адже раніше всі насміхалися через його зовнішність. І ось зелений монстрик йде на відчайдушний вчинок – він хоче вкрасти у всіх жителів Різдво. Для містян це свято – одне з найважливіших у році, його чекають 12 місяців і ретельно готуються. Якщо ж Грінчу вдасться лиха затія, для містечка все обернеться справжньою трагедією.

“Петсон і Фіндус: найкраще у світі Різдво” (2016)

 Дідусь Петсон пообіцяв своєму улюбленому коту Фіндусу найкраще в світі Різдво, але в процесі підготовки щось пішло не по плану. Спочатку поїхати в ліс за ялинкою завадила сильна заметіль. Наступного дня Петсон і Фіндус таки вирушили в дорогу, але дідусь сильно забив ногу.

Кіт Фіндус намагається допомогти дідусеві одужати, але вийти з дому за ялинкою чи хоча б у магазин за продуктами він не може. Чи вдасться коту влаштувати для Петсона сюрприз і які ще несподіванки їх чекають – дивіться у мультфільмі.

“Льодовиковий період: гігантське Різдво” (2011)

Герой “Льодовикового періоду” – мамонт Менні – прикочує різдвяний камінь (сімейну реліквію мамонтів), щоб показати його своїй доньці Персику. Але от лихо – незграбний лінивець Сід цей камінь пошкоджує. Менні переконаний: кожен, хто бодай трохи зіпсує реліквію, потрапить до чорного списку Санта-Клауса і не отримає подарунок на Різдво.

Тож Сід вирушає на Північний полюс, щоб вибачитися перед Сантою. Услід за ним прямують усі його друзі. На шляху мандрівники випадково руйнують майстерню Санта-Клауса. Тепер усім героям доведеться врятувати Різдво для цілого світу.

“Таємна служба Санта-Клауса” (2011)

Мультфільм “Таємна служба Санта-Клауса” покаже глядачам світ захопливих пригод Санта-Клауса і його молодшого сина Артура. У Санти і його команди трапилася прикра історія: одна дівчинка, яка увесь рік поводилась чемно, не отримала подарунок під ялинку. Санта у розпачі – він не розуміє, як ельфи могли припуститися такої помилки.

Виправити ситуацію вирішує Артур, який працює у поштовому відділенні. Хоробрий хлопчик наважується на небезпечні пригоди заради справедливості.

“Ніко: шлях до зірок” (2008)

Ніко – маленьке оленя, який ніколи не бачив свого тата. Йому лише відомо, що батько працює в різдвяній упряжці самого Санта Клауса, але кому б він про це не казав ніхто не вірить цьому. І Ніко разом з друзями вірішує відправитися на пошуки батька…

“Полярний експрес” (2004)

До хлопчика, що перестав вірити в Санту, в Різдвяний Святвечір приїжджає «Полярний експрес». На цьому потязі головний герой відправляється на Північний полюс, де йому і його новим друзям доведеться пережити неймовірні пригоди, проявити себе, щоб дізнатися, чи існують чудеса насправді.

“Барбі і Лускунчик” (2001)

Історія починається з того, що Клара отримує в подарунок від своєї улюбленої тітки маленького дерев’яного чоловічка в красивій гвардійській формі. Основний обов’язок Лускунчика, як відомо, – колоти горіхи. Однак тітка сказала Кларі, що усередині безмовного, дерев’яного істуканчика б’ється серце справжнього принца. Коли годинник пробив північ, у будинку починають відбуватися дива…

За матеріалами