10 речей, за які кожен чоловік таємно обожнює свою дружину
Психологія

10 речей, за які кожен чоловік таємно обожнює свою дружину

З боку часто здається, що багато чоловіки або відносяться до своїх дружин досить споживацьки, або просто не приймають їх всерйоз. Але коли нам задають прямі питання, ми завжди готові визнати, що ми не просто любимо своїх дружин – ми можемо сміливо заявити, що вони гідні обожнювання.

Адже наші жінки допомагають нам в стількох не тільки в дрібних, а й великих справах і речах. Уявіть собі, що ми хвалили б їх з ранку і до самого вечора, але і цього все одно було б мало. Так, часом ми, чоловіки, мало обсипає вас компліментами, увагою і турботою, але знайте – в глибині душі більшість чоловіків потай люблять в своїх дружинах їх особливі риси характеру – хоч і не готові зізнатися в цьому ні навколишнього світу, ні, тим більше, власним жінкам і навіть самим собі. Так, що знайте, любі наші, є як мінімум 10 речей, від яких ваші чоловіки просто в захваті – навіть якщо ніколи в цьому не зізнаються:

1. Дружини не роздумують, а роблять

Наші дружини не звикли займатися прокрастинацією, і гадати, чи варто щось робити. Коли вони бачать, що від них потрібні будь-які дії, вони просто беруть, і роблять це. І куди частіше, ви навіть не знаєте, що це “щось” було зроблено – якщо, звичайно, дружина спочатку тривалий час не просила це зробити вас – а через два-три тижні, згадавши про доручення, ви виявили, що воно вже виконане.

2. Дружини завжди пам’ятають те, про що ми забуваємо

Незважаючи на всі жарти про “дівочу пам’ять”, як правило, саме чоловіки схильні забувати все, ледь про нього почувши. А ось у наших дружин пам’ять просто чудова – і у цього їх феномену є як гарна, так і погана сторона. Вони цілком здатні пригадати всі помилки і огріхи, коли-небудь вчинені чоловіками. На щастя, в більшості випадків вони або дивляться на них крізь пальці, або і зовсім прощають своїх чоловіків за всі ці дурниці. Саме тому нам так легко їх любити.

3. Наші дружини стають відмінними матерями

Так-так, наші дружини з дітьми – неважливо, наскільки їх багато – просто чудові. Недарма наукові дослідження показують, що за рівень освіченості дітей у великій мірі відповідальні саме їх мама. І справа навіть не в тому, що вони допомагають дітям з навчанням і домашніми завданнями. Вони виступають для своїх дітей тим ідеалом, на який варто рівнятися. Недарма в більшості сімей, коли діти виростають, і залишають батьківський дім, вони зазвичай телефонують саме своїм мамам. Та й професійні атлети, згадуючи про ті, кому вони зобов’язані нинішнім успіхам, частіше за все згадують не татів, а саме матерів.

4. Дружини люблять нас, не дивлячись на всю нашу недосконалість

Нам всім варто це визнати… Всі чоловіки часом роблять дуже дурні вчинки, але їхні дружини, як правило, стійко терплять кожну їхню дурість, лише зрідка закочуючи очі або сплескуючи руками. І навіть коли ми вимовляємо або робимо щось таке, що змушує їх засумніватися в існуванні нашого розуму, вони не припиняють нас кохати. День у день, ми, чоловіки, радіємо з того, що наші дружини люблять нас – і будуть любити далі, незважаючи ні на що.

5. Дружини завжди готові нас втішити, коли ми хворіємо

Чоловіки просто не здатні переносити хворобу. Велика частина жінок можуть навіть не показувати, що вони захворіли. І навіть коли вони хворі, вони продовжують поратися по дому – жінки просто не можуть інакше. Але коли їх чоловіків кладе в ліжко банальна застуда… о, це майже завжди перетворюється в ситуацію “я вмираю, терміново викликай швидку”. Наші дружини знають, що все не так уже й погано, але, незважаючи на це, вони готові витрачати час на сюсюкання над нами – аж до того, щоб взяти для цього вихідний. А коли ви в останній раз брали відгул, щоб доглядати за прихворілою дружиною? Кохані жінки, ви завжди готові витратити на нас свій час – ну як вас за це не любити?

6. Дружини завжди знають, чого б такого смачненького нам приготувати

Треба визнати, наші дружини завжди знали істинний шлях до нашого серця, шлях, який лежить через наш шлунок. Адже погодьтеся – іноді божественно засмажене м’ясо, печена картопля, пиріг з полуницею або тушкована сочевиця змушують нас беззастережно здатися на милість наших других половинок. Наші дружини просто неймовірні – незважаючи на те, що багато хто з них працює, вони все ж примудряються залишатися майстринями кухні. Так, звичайно, в наш час багато чоловіків теж освоїли велике мистецтво кулінарії – але далеко не всі.

7. Дружини здатні багато чого передбачити

Чуття у наших дружин куди тонше найчутливішого радара! Вони знають про те, що щось ось-ось повинно статися, або що нам ось-ось щось знадобиться задовго до того, як це зрозуміємо ми самі. І за цю їхню рису ми наших дружин просто обожнюємо. Адже саме вона витягує нас з безлічі неприємностей, і дає нам купу різних переваг – як короткострокових, так і довгострокових.

8. Дружини завжди знають, що і де лежить

Ви ніколи не звертали уваги на те, що коли б ви не запитали вашої коханої, де лежить предмет, який ви ніяк не можете знайти, вона завжди дасть вам відповідь на це питання? Вона знає, де ви залишили свої ключі, кинули телефон, або, наприклад, куди ви засунули пару пошарпаних, але таких улюблених штанів. Правда, зазвичай, вони це знають саме тому, що це вони поклали всі ці речі туди, де вони будуть «в безпеці», поки вони нам не знадобляться. Але навіть, якщо вони цього і не робили – все одно вони знають, що і де лежить. Незрозуміло як, але вони роблять.

9. Дружини завжди знають, що і як нам сказати

Оточуючому нас світу варто було б цього у них повчитися. Адже наші дружини дійсно вміють сказати те, що потрібно, і тоді, коли потрібно. До того ж коли ми говоримо те, чого говорити зовсім не варто, звичайно, саме наші дружини в результаті розряджають ситуацію, або підштовхують нас до того, щоб сказати те, що могло б виправити всі наші грішки. Коли у нас трапляються неприємності на роботі, і навіть коли ми раптово її втрачаємо, наші дружини завжди знають, як повернути нашу розмову в потрібному напрямку.

10. Наші дружини куди розумніші за нас

Це дійсно так. На щастя всіми одружені – одружені на тих, хто розумніший, тямущий і кмітливішиц нас. Звичайно, більшу частину часу ми не готові це визнати, але в глибині душі ми знаємо, що це правда. Ось згадайте, скільки разів траплялося так, що ви розуміли, що ваша дружина заздалегідь прорахувала кілька варіантів можливих подій, або що у неї виявилося більше розумних доводів, ніж у вас? Наші дружини і дочки самою природою створені більш прагматичними і розумними, ніж ми, і тут вже нічого не поробиш.

Найчастіше чоловіки або сприймають своїх жінок, як належне, або просто не приймають їх всерйоз. Але коли нам задають прямі питання, ми завжди готові визнати, що ми не просто любимо своїх дружин – що їх є, за що любити.

І тому всім нам варто наступити своїй гордості на горло, і почати говорити їм “спасибі”. І робити це потрібно якомога частіше. Досить вдавати, що весь світ обертається навколо нас. Жінки гідні того, щоб оспівувати їм хвалу день у день – особливо ті, які обрали не когось там, а саме нас. А якщо вийде, то варто показати їм, що ми любимо їх куди сильніше, ніж будь-коли змогли б висловити словами.

Адже вони цього варті.

За матеріалами