Яка ви господинька за знаком Зодіаку. Ось це вже цікаво!
Хвилинка гумору

Яка ви господинька за знаком Зодіаку. Ось це вже цікаво!

Існує стереотип, згідно з яким кожна жінка повинна бути зразковою господинею. Приймемо ми це чи ні, але досвід підказує, що в житті сучасних жінок є куди більше інтересів і турбот, ніж тільки прибирання.

Виявляється, зірки теж впливають на схильність жінок бути господинями, або ні. Сьогодні ми розповімо вам, які знаки Зодіаку тямлять в порядку, а які вважають за краще творчий хаос.

Овен

Так уже повелося, що представникам цього знаку найчастіше немає ніякого діла до стану порядку в домі. Вони можуть зробити вологе прибирання або приготувати що-небудь нехитро-мудре, але щирого бажання і радості це у них ніколи не викличе.

Телець

Ось вже кому потрібно, щоб в будинку завжди було чисто і наготовлено. Є одна маленька деталь… Прибирати і готувати повинен не Телець, а хтось інший. Така жінка завжди знайде, кому доручити купу справ, а сама займе тверду позицію того, хто буде все контролювати.

Близнюки

Представниці цього зодіакального знака можуть бути відмінними господарками, коли точно знають, що це комусь потрібно. Так, їх не особливо мотивує прибирання заради себе самих, а ось заради коханого – легко!

Рак

Ці жінки справляються з прибиранням легко і швидко. Їм абсолютно не складно виділяти певний час на прибирання хоч кожен день. Любиш порядок – працюй! Ось такий їхній девіз.

Лев

Представницям цього знаку, як і Тельцям, більше подобається доручати роботу комусь іншому. І все ж, Леви відчайдушно намагаються самостійно наводити порядок і навіть готувати, якщо життя змусить. До слова, безлад вони створюють куди швидше.

Діва

Ідеальна господиня прямо перед вами! Представниці цього знаку найбільше цінують порядок і дисципліну. У них все завжди йде за чітким планом, а якщо що-небудь йде врозріз цьому, то настрій Діви тут же погіршується. Вона зможе створити вдома прекрасну атмосферу затишку і чистоти, але якщо хтось поспішить там насмітити, тому доведеться несолодко!

Терези

Хороші господині, які встигають і вдома прибратися, і на роботу сходити. Вони володіють унікальними здібностями встигати все і скрізь, тому що вони завжди покладаються більше на себе, ніж на інших.

Скорпіон

Якщо вже жінка-Скорпіон почне проводити генеральне прибирання, то може і до ремонту швидко дійти! Або хоча б до перестановки. Представниці цього зодіакального знака є справжніми революціонерка в сфері домашнього господарства.

Стрілець

Ось хто любить творчий безлад! Так, Стрільці не те що прибирати не люблять, вони навмисно ігнорують тотальну чистоту. У них правильним місцем для речі є те, куди її захотілося покласти зараз і тільки зараз.

Козеріг

Представниці цього знаку завжди вибирають один день в тижні, який вони присвячують прибиранню. Не генеральному, але дійсно якісному! Це дозволяє завжди перебувати в чистоті й затишку.

Водолій

Представниці цього знаку терпіти не можуть безлад! Він їх просто дратує. Біда лише в тому, що для Водолія порядком є ​​тільки той, який вони самі наводили. Допомога вітається, але не дуже задовольняє. Втім, якщо робити все за вказівками Водолія, то всі залишаться задоволеними.

Риби

Нехай це і творчі натури у власних світах, але до порядку вони ставляться краще, ніж до хаосу. Адже його їм вистачає і в думках. Декілька разів на тиждень Риби готові робити вологе прибирання, стежити, щоб все лежало на своїх місцях, і навіть не забувати про смачні вечері для всієї родини!

Тепер ви знаєте, з ким схожі, а з ким можуть виникнути певні розбіжності в поглядах на життя. Візьміть це на замітку! 😉

За матеріалами