Любити жінку по-справжньому, означає розуміти її…
Психологія

Любити жінку по-справжньому, означає розуміти її…

У кожної жінки, незалежно від її віку повинен бути свій чоловік, з яким вона буде відчувати себе маленькою дівчинкою.

Якщо ви не здатні любити жінку — відпустіть її і дайте можливість знайти того чоловіка, який дасть їй те, чого не змогли дати ви.

Своєю зневагою і відсутністю уваги ви вбиваєте в ній все те, чим вона наділена: почуття гідності, самооцінку, жіночність, ніжність, бажання бути особливою і найголовніше — право на щастя, яке віднімати ви просто не маєте права.

Любити жінку по-справжньому, означає розуміти її. Знати, що у неї на душі, чути кожну думку, знати будь-яку мрію. Дати їй крила, коли вона захоче полетіти. І коли ти відчуєш свою безпорадність в її обіймах. Знай, ти навчився кохати її…

Чоловіки! Любіть своїх жінок, балуйте їх, носіть на руках, називайте їх королевами. Жінка постійно знаходиться перед вибором: або бути від чоловіка без розуму, або бути з розумом, але без чоловіка.

Чоловіки, запам’ятайте! Кожен раз, відсуваючи свою жінку на другий план, ви вчите її жити без вас. Людина знаходить час для всього, що вона дійсно хоче…

Чоловік повинен бути для тебе прикладом, вчителем, бути твоїм захисником, наставником і навіть батьком. А ти – маленька дівчинка, що тебе взяли за руку, дали цукерку, посадили собі на плечі та й потягли в райські насолоди. Сила, воля, твердий і непохитний перед труднощами характер – ось що тягне жінок в чоловіках. Жінки готові на багато що, але далеко не з багатьма чоловіками.