Підбірка нових різдвяних мультфільмів. Навіть дорослі радітимуть, як діти!
Для дітей

Підбірка нових різдвяних мультфільмів. Навіть дорослі радітимуть, як діти!

Навіть під час свят буває непросто домогтися святкового настрою. Аврал на роботі, суєта з приготуваннями вдома, незрозуміла погода на вулиці. Та ще й всюдисущий коронавірус. Як же не впасти духом і повірити в різдвяні дива?

Ми впевнені, що в цій непростій справі дуже допоможуть дитячі новорічні мультфільми, які можна дивитися всією сім’єю. А тому звари какао, приготуй смачне домашнє печиво і сміливо включай будь-який з цих мультиків. Після закінчення домашнього кіносеансу гарнеий зимовий настрій для всіх гарантований!

1. «Різдвяне бажання Анджели»

Мультфільм від Netflix, де глядачі побачать продовження історії 2018 року про симпатичну руду дівчинку Анджелу. Ця непосидюча дівчинка шалено сумує за татом, який виїхав на заробітки в далеку Австралію. Невже Різдво доведеться святкувати далеко від рідної людини?

2. «Різдво з прибульцями»

Ще одна новинка від Netflix. У цьому епізоді підступні інопланетяни захочуть вкрасти земну гравітацію. А тому це може повністю зіпсувати свята. Однак у людства є союзники на стороні добра, а значить, шанси на перемогу залишаються. Яскрава і динамічна новорічна казка, за переглядом якої нікому не доведеться нудьгувати.

3. «Сніжинка»

Кумедний, хоч і короткий мультик про хлопчика з Африки, який отримує від друга листа зі сніжинкою. Після цього навколо починається справжнє чаклунство. Реальність це чи фантазія? Потрібно додивитися до кінця, щоб все зрозуміти.

Ця робота з’явилася ще в 2012 році. Хоча професіонали добре відгукнулися про мультфільм, однак масової популярності він тоді не знайшов. І це здається несправедливим вже після першої хвилини перегляду «Сніжинки». А тому варто обов’язково оцінити самому.

4. «Ковзани»

По-справжньому зимовий мультфільм, який особливо припаде до душі всім, хто хоч раз стояв на ковзанах. Всього 5 хвилин перегляду, які точно подарують гарний настрій. Навіть якщо за вікном немає і натяку на мороз або сніг.

5. «Привіт, бабульнік!»

Короткометражний мультик про 8-річну дівчинку Машу, яку батьки відправили зустрічати Новий рік з бабусею, а самі поїхали на гучну вечірку.

Сумна дівчинка смакує нудні посиденьки за святковим столом, але бабуся піднесе їй сюрприз. А тому це святкування Маші точно запам’ятається.

6. «Порося. Новий рік»

Цей мультфільм точно припаде до душі всім, хто втомився спостерігати на екрані за свинкою Пеппою. І цей новорічний епізод точно вартий того, щоб почати знайомство з розповідями про непосидюче порося, а також його велику і гучну сім’ю.

7. «Звідки беруться сніжинки»

Ще один цікавий короткий мультик, який, правда, більше підійде маленьким дітям. Барвиста робота, де встигли вмістити і гномів, і сучасні гаджети, і багато-багато чарівництва. Всього пару хвилин витраченого часу – і відчуття свята точно оселиться в твоїй душі.

Сподіваємося, що ці та інші мультфільми прикрасять твої новорічні свята і додадуть гарного настрою. Також пишіть в коментарях, які ще цікаві мультики варто подивитися всією сім’єю на канікулах!

За матеріалами