Який дар від народження отримав ваш знак Зодіаку!
Хвилинка гумору

Який дар від народження отримав ваш знак Зодіаку!

Це сталося на світанку. Бог обняв кожного зі своїх дванадцяти дітей і прошепотів кожному з них один дуже важливий секрет життя. Кожна дитина підійшла до нього, щоб отримати свій призначений ДАР.

ТОБІ, Овен

Я дарую обов’язок завжди і скрізь бути лідером, вести народ за собою і запалювати в серцях людей вогонь. Йди до своєї мрії, виконуй бажання і надихай людей. Ти будеш упертим, багато будуть сварити тебе за цю якість, але ти ніколи не забувай, що без впертості не досягти бажаного!

ТОБІ, Телець

Я дарую можливість з легкістю примножувати свої блага. Але це вийде тільки при одній умові: якщо в твоєму серці буде любов. Постарайся не переплутати любов і матеріальне. Пам’ятай, що любов завжди повинна бути на першому місці, і тоді у тебе все вийде.

ТЕБЕ, Близнюки

Я наділяю особливим даром: ти допомагаєш людям розуміти один одного. Але для цього тобі потрібно пройти одне випробування: знайти гармонію з собою і світом. Якщо у тебе все вийде, то Всесвіт отримає ще одного першокласного психолога, політика чи дипломата.

ТОБІ, Рак

Я дарую мудрість, чуттєвість і чутливість в одному флаконі. Ти як ніхто вмієш допомагати людям порадою. Будь ласка, не перетворюйся в відлюдника. Ти так потрібен людям!

ТОБІ, Лев

Як і Овну, я дарую вміння вести за собою народ. Ти завжди допоможеш людям мудрою порадою, нехай вони лають тебе за егоїзм. Якби не твоє его (а без недоліків люди не вміють існувати), ти б не зміг домогтися благополуччя. Крім того, я наділяю тебе широкою душею, щоб ти допомагав усім, хто цього потребує.

ТОБІ, Діва

Я доручаю слідувати за своїми інтересами. Будь вірна собі, будь дотошна до деталей і поширюй навколо себе знання. Якщо ти підеш за цим призначенням, то навколо тебе буде панувати аура умиротворення і спокою, якою ти зможеш поділитися з іншими.

ТОБІ, Терези

Я дарую вміння бачити прекрасне в повсякденних речах. Милуйся всім, що бачиш. Оспівуй все красиве у будь-який спосіб, який тобі до душі: спів, малювання, письменство і т. д. З народження ти маєш масу талантів!

ТОБІ, Скорпіон

Я дарую не найприємніший подарунок. Але, будь ласка, не ображайся на мене. З малих років ти зможеш бачити душі інших. Це принесе тобі чимало прикрощів, але доведеться змиритися з тим, що в людині є тваринний початок. Якщо ти приймеш все, як є, то зможеш отримати все, що захочеш.

ТОБІ, Стрілець

Я дарую можливість приносити людям радість і запалити в них вогонь. Хто б не зустрівся у тебе на шляху, той вмить пізнає щось прекрасне і дивовижне. Поруч з тобою люди зможуть краще пізнавати самі себе.

ТОБІ, Козеріг

Я дарую працьовитість. В житті ти зможеш домогтися багато чого, якщо будеш трудитися. Поруч з тобою люди будуть наповнюватися невгамовною енергією, яка допоможе їм домогтися різних висот.

ТОБІ, Водолій

Я дарую право бути щасливим і вільним у будь-яку секунду життя. Через тебе я зможу нагадувати людям про себе. Не забувай радувати самого себе, щоб бути в змозі наповнювати інших.

ТОБІ, Риби

Молодшій дитині я дарую нелегку ношу. Ти будеш дуже чутливий до світу і будеш помічати все — і погане, і хороше. Ти все будеш пропускати через себе, але не журися. У найскладніших моментах я завжди прийду на допомогу.

Як бачите, Бог кожному дарував певні вміння, які ґрунтуються на любові до ближнього. Деяким він дарував і труднощі, але не забув згадати, що в найскладніші моменти Він завжди буде поруч…