Мистецький гороскоп: яка ти картина за знаком Зодіаку?
Хвилинка гумору

Мистецький гороскоп: яка ти картина за знаком Зодіаку?

Що робить художник, коли малює картину на якій зображена жінка? Надає її образу відмінні деталі, які роблять її особливою, не схожою на інших.

Ми пропонуємо дізнатися, якому художньому шедевру відповідає ваш знак Зодіаку і що це може про вас розповісти.

Овен – Карл Брюллов, «Вершниця»

Овни з тих дівчат, які і на скаку коня зупинять, і в палаючу хату зайдуть… І все це абсолютно спокійно. Овни отримують насолоду тільки тоді, коли допомагають іншим.

Телець – Борис Кустодієв, «Купчиха за чаєм»

Для Тельців щасливе життя виглядає саме так – жити в достатку. Придивіться до її погляду, напевно вона до цього змела всіх на своєму шляху, розібралася з усіма проблемами, а тепер сидить задоволена і насолоджується життям.

Близнюки – Віктор Васнецов, «Сирин і Алконост»

Ця картина має й іншу назву – «Пісня радості і печалі». Одна з птахів уособлює радість і навіть кольори поруч з нею яскраві, а сумний птах є втіленням страждань. Те ж саме відбувається і з представниками цього знака – коли вони щасливі, то і людям навколо них добре, а коли вони сумують, то і будні близьких пройдуть в похмурій атмосфері.

Рак – Рафаель Санті, «Сікстинська Мадонна»

Глибокий погляд Мадонни приковує погляди, від нього просто неможливо відірватися. Саме так і відбувається і з представниками цього знака, після спілкування з ними неможливо відірватися. Іноді їх погляд буває настільки чаклунським, що проникає в душу і змушує повністю розповісти всі свої таємниці.

Лев – Сандро Боттічеллі, «Народження Венери»

Ця картина повністю передає образ Левів – величний і привабливий. Тільки Леви здатні відчувати себе зіркою в будь-якій компанії, їм просто необхідне загальне визнання.

Діва – Сімон Вуе, «Відпочинок Діани»

До представників цього знака потрібно ставитися так само, як і до богині – поклонятися, в усьому погоджуватися, але, про всяк випадок, не підходити надто близько. Діва може вас врятувати і приголубити, але якщо вона вирішить вийти на полювання, то будьте обережні.

Терези – Леонардо да Вінчі, «Мона Ліза»

З точною такою ж загадковою усмішкою на нас іноді поглядають і Терези. Їх погляди, усмішки і міміку іноді просто неможливо розгадати. Чого ж насправді вони від вас хочуть і чи варто починати побоюватися за своє життя.

Скорпіон – Іван Крамськой, «Невідома»

Ще одний твір мистецтва, на якому зображена загадкова дівчина. До сих пір невідомо насправді, хто ж зображений на картині, можливо це просто вигадана дівчина, але картина все ж стала популярною через невдачі, які переслідували тих, у кого вона перебувала. Деякі жінки навіть стверджували, що вона краде їх красу. Така ж містична аура оточує і Скорпіонів. Де б вони не з’явилися, Скорпіони затьмарюють всіх інших, а потім загадково зникають, залишаючи після себе розбиті серця.

Стрілець – Ежен Делакруа, «Свобода, що веде народ»

Жінка попереду уособлення свободи, яка з голими грудьми веде за собою народ. Такі ж і Стрільці, готові повести за собою тисячі людей, маючи при цьому тільки власну харизму і переконання.

Козеріг – Джон Кольєр, «Леді Ґодіва»

Всі в світі знають історію про безстрашну і сміливою Леді Ґодіву, яка проїхала на коні голою по всьому місту. Це картина найкраще показує, що Козероги готові зробити все заради справедливості і захисту невинних.

Водолій – Пабло Пікассо, «Дівчинка на кулі»

«Дівчинка на кулі» неймовірний твір мистецтва, здається, їй все одно, що навколо все погано, адже у неї є куля і непорушна віра в світле майбутнє. Ця дівчинка, як уособлення оптимізму і внутрішньої сили духу. Вона повністю описує характер Водоліїв, які наполегливо і старанно завжди рухаються тільки вперед.

Риби – Михайло Врубель, «Царівна-Лебідь»

Цікаво відзначити, що дівчину на картині Врубель змалював зі своєї дружини, яка насправді за знаком Зодіаку була Рибою. Рибам притаманні загадковий погляд і очі, наповнені думками, які відомі тільки їм. І якщо навіть навколо все похмуро, світло, яке виходить від них, зігріває серця близьких.

За матеріалами