Коли чоловік вибирає дружину, він дивиться не на зовнішні дані, а на ці 10 якостей!
Психологія

Коли чоловік вибирає дружину, він дивиться не на зовнішні дані, а на ці 10 якостей!

Існує стереотип, що чоловіки цінують в жінці тільки миловидну зовнішність, розкішну фігуру і покірність. Але насправді якщо чоловік налаштований серйозно, він звертає увагу зовсім на інші якості.

Ми зібрали ті якості, які шукає чоловік у своїй майбутній дружині. Подивіться їх всі і подумайте, чи згодні ви з нами.

1. Інтелект

Мабуть, одна з найголовніших якостей в міцному партнерському шлюбі, адже нікому не хочеться червоніти за чужу дурість. Чоловіки, які запевняють, що інтелект для дівчини – це щось зовсім зайве, просто лукавлять.

2. Почуття гумору

Здатність оцінити жарт і пожартувати самій – показник цілісної і здорової особистості. Та й усім приємно, коли з людиною можна від душі посміятися.

3. Вірність

Можна скільки завгодно говорити, що людині не властива моногамія, але ніхто не хоче бути обдуреним. Чоловік прагне знайти таку дівчину, яка залишиться з ним до кінця життя. А рани від зради ніколи не гояться.

4. Впевненість в собі

Впевненість в собі часто прикрашає людину більше, ніж зовнішній вигляд. Коли жінка відчуває себе неперевершеною, всі інші думають так само.

5. Доброта

Ну кому сподобається людина, яка бажає зла іншим? А та, яка здійснює добрі вчинки, завжди сяє зсередини і приваблює людей.

6. Емпатія

Хтось вважає цю якість дуже обтяжливою, що заважає жити. Але насправді здатність до співпереживання робить жінку дуже душевною, здатною зблизитися і допомогти коханому.

7. Уміння слухати

Чоловіки рідко виливають душу, але коли це відбувається, вони високо цінують, що їх дійсно слухають і дають поради.

8. Незалежність

Звичайно ж, чоловік хоче захищати і піклуватися про кохану. Але залежність і невміння вирішувати найпростіші проблеми самостійно більше притаманні дітям, а няньчитися не подобається нікому.

9. Простота

Типаж «королева драми» вже всім набрид. Від награності, манірності й фальші будь-який чоловік швидко втомиться. Та й чи легко постійно носити маску діви?

10. Прямота

Ніхто не вміє читати думки, тому говорити про свої бажання і невдоволення краще відразу. Це допоможе уникнути подальшого конфлікту і психологічних травм.

За матеріалами