3 вірні ознаки того, що хтось за вами дуже сумує
Психологія

3 вірні ознаки того, що хтось за вами дуже сумує

Любов – одна з найзагадковіших і могутніх сил у Всесвіті. Відстань і час раз у раз намагаються знищити її, але любов нікуди не зникає. Ми любимо наших друзів, партнерів, батьків і членів сім’ї, незважаючи на те, скільки часу провели разом і як далеко вони живуть. І ми продовжуємо любити їх навіть після того, як вони покинуть цей світ.

Нижче представлені три вірні ознаки того, що близька людина сумує за вами:

1. Вона вам сниться.

Сни існують в духовному вимірі, а не часовому. Хоча в цій реальності і відбуваються незрозумілі речі, однак енергія, яку випромінює любов’ю, проникає навіть сюди.

Вона проникає в вимір сновидінь і приймає форму близьких вам людей. Ці бачення настільки чіткі, що уві сні ви разом можете займатися тим, що найбільше любите.

Такі сни викликають приємні і зворушливі почуття, хоча часом можуть розбити вам серце. Так чи інакше, але це всього лише нетривалі бачення, після яких ви прокидаєтеся в холодному поту і з почуттям внутрішньої порожнечі.

2. Всесвіт направляє ваші рухи.

Якщо дві людини сумують одна за одною, їх життя синхронізуються. У підсумку ви відвідуєте однакові місця або зустрічаєте одних і тих же людей, які потім розповідають про вас. Іншими словами, в скрутну хвилину Всесвіт простягає вам руку допомоги.

3. Ваші емоції знаходяться поза зоною вашого контролю.

Посеред ночі і в найнесподіваніших місцях вам відчайдушно хочеться опинитися поруч. Ви не можете заспокоїтися, переслідувані відчуттям, ніби вам не вистачає важливого шматочка мозаїки.

А ще ви не можете пояснити свою внутрішню порожнечу. Але ви відчуваєте її та ділітися цим почуттям з оточуючими.

За матеріалами