“Молись за тих, хто щоночі молиться за тебе” Щирий текст, від якого легше дихається…
Територія натхнення

“Молись за тих, хто щоночі молиться за тебе” Щирий текст, від якого легше дихається…

Молись!

Молись, щоб днів поруч з рідними та дорогими тобі людьми було якомога більше. Щоб ви проводили вечора на березі моря, або ж в горах біля затишного вогню. Щоб вам разом було так добре, тепло, ви відчували, що є один в одного — і від цього отримували задоволення.

Щоб хтось розповідав історії з минулого чи спогади, які поєднують вас усіх, і всі знають, чим вона закінчиться. Але так приємно її слухати ще раз і ще раз, адже тоді кожен з вас відчуває свою приналежність до чогось більшого.

Коли мурашки від спогадів про тих, хто дивиться на нас зверху і точно усміхається…

Молись, щоб доля подарувала вам ще більше щасливих моментів, які просто закарбовуються в пам’яті назавжди. Молись за ту хвилину, коли ти дивишся в кохані очі і чуєш такі бажані слова «дякую тобі за те, що ти є», за час, коли ти створюєш нове життя і вкладаєш в цю маленьку крихітку всю себе. 

Молись за те, щоб якомога більше проводити часу в обіймах з батьками, коханими, дітьми, щоб між вами не залишилося образ, несказанних слів.

Молись, за всі ті спогади, від яких стає тепло на душі. Коли ти закриваєш очі й бачиш перед собою молодих батьків, що збирають тебе до школи. І здається, що це було вчора… Молись за мрії, за людей, за сотні кілометрів, які зближують тебе з запахом дому.

Потрібно молитися щодня, тихо і віддано! Просити, щоб більше часу проводити з тими, хто щоночі молиться за тебе!

Щастя не в речах, а в людях! 

За матеріалами