8 дрібниць, які подобаються чоловікам в жіночій поведінці
Психологія

8 дрібниць, які подобаються чоловікам в жіночій поведінці

Не варто вірити в міф про те, що чоловіки не звертають уваги на деталі. Ще як звертають – і помічають те, що надихає їх на звершення або відштовхує і змушує припинити спілкування.

1. Коли ви дозволяєте йому допомогти вам

В епоху фемінізму чоловікам дуже складно бути лицарями. Адже дівчата майже з усім можуть впоратися самі (якщо бути відвертими, то взагалі з усім). Але нашим лицарям все ще приємно, коли ми їх потребуємо. Так вони відчувають свою цінність. Тому якщо ви дозволите коханому допомогти вам, він буде шалено вдячний. Хоча, звичайно, і не скаже цього.

2. Коли торкаєтеся його волосся

Це дівчатам не подобається, коли хлопець намагається доторкнутися до зачіски, яку вони крутили кілька годин. Чоловіки ж, навпаки, люблять, коли чіпають їх волосся. Спробуйте запустити руку в його голову, поки ви разом лежите на ліжку або їдете на машині. І ви самі все побачите.

3. І коли сміються над його жартами

Чоловікам подобається, коли дівчата не соромляться проявляти свої емоції. Особливо позитивні. Адже це означає, що поряд з ним ви можете відчувати себе собою. А ще їм стає приємно, тому що вони розуміють, що знають, як підняти вам настрій.

4. Коли ви його слухаєте

Він не просто так розповідає вам цю історію. Якщо коханий з вами чимось ділиться, значить він вам довіряє. Кращою реакцією з вашого боку на це буде уважність. Щоб партнер відчував, що він вам не байдужий.

5. Чоловіки люблять, коли дівчата проявляють ініціативу

Ми звикли, що всі перші кроки повинен робити чоловік. Перший писати, дзвонити, кликати на побачення. А що, якщо взяти і зробити все навпаки? Хлопці – дуже сором’язливі створіння, які в глибині душі бояться, що їх відкинуть. Саме тому вони можуть довго не вирішуватися щось зробити або сказати. І так, вони люблять ініціативних дівчат. А ще, коли ви у відповідь робите щось першою, чоловік розуміють, що не дарма старається.

6. Коли ви лякаєтеся і притискаєтеся до нього

Чоловіки люблять грати в захисників. Але так як від мамонтів нас охороняти більше не треба, вони готові підставити своє тверде чоловіче плече в будь-яких інших ситуаціях. Тому коли ви лякаєтеся зомбі в фільмі жахів і притискаєтеся до грудей коханого – знайте, що йому це насправді дуже подобається. Ви для нього завжди маленька і пухнаста, а він в цей момент відчуває себе великим і грізним левом.

7. Коли ви усміхаєтеся йому

Є щось магічне в жіночій усмішці (згадаємо Мону Лізу). Тому поряд з ним намагайтеся частіше усміхатися. По-перше, для нього це розпізнавальний знак, що вам удвох добре. А по-друге, це робить вас трохи привабливішою.

8. Коли його не соромляться

Взяти його за руку або навіть просто поцілувати в щоку – чоловікові подобається, коли ви відкрито проявляєте свою любов. Так він бачить, що вам не соромно бути поруч з ним. Повірте, одні недовгі обійми коханої жінки додадуть йому більше впевненості, ніж найдорожчий костюм.

За матеріалами