Красива життєва історія, яка навчить вас не помічати недоліки інших
Територія натхнення

Красива життєва історія, яка навчить вас не помічати недоліки інших

Чоловік одружився на красивій дівчині. Його любов до неї була безмірною. Одного разу у неї виявили шкірне захворювання і краса стала її залишати. Чоловік відправився в подорож і на зворотному шляху він втратив зір. Але незважаючи ні на що, вони жили так, як і раніше.

Згодом вся її краса вичерпалася, але сліпий чоловік не помічав цього і продовжував любити свою дружину, так само сильно, як і вона любила його. В один з наступних днів вона померла. Її смерть занурила його в печаль і страждання. Провівши всі необхідні ритуали, він вирішив покинути місто.

– Як ти зможеш ходити без сторонньої допомоги? Адже весь цей час ти справлявся завдяки своїй дружині, – пролунав голос перехожого.

– Я не сліпий, – відповів чоловік. Я лише прикидався. Якби вона знала, що я можу споглядати її потворність, це ранило б її куди більше, ніж хвороба. Вона була хорошою дружиною. Я лише хотів зберегти її щастя.

Мораль:

Іноді нам краще прикинутися сліпими і не помічати недоліки інших.

Скільки б зуби не прикушували язик, вони все одно залишаються разом у роті. Це і є дух прощення.

Навіть якщо очам не судилося бачити один одного, вони дивляться на світ разом, плачуть разом, моргають одночасно. Це і є єднання.

Це і є краса людських стосунків!!

Ми ніщо один без одного!

У кожного в цьому світі своя унікальна мета, яка робить його важливим.

Ніколи не дивіться на кого-небудь зверхньо!

Муфтій Асад Вакас Халіл