Простий спосіб зрозуміти, наскільки ви важливі для свого чоловіка
Психологія

Простий спосіб зрозуміти, наскільки ви важливі для свого чоловіка

У стосунках не завжди буває все просто і зрозуміло, але часом найважливіше знаходиться на поверхні. Потрібно просто захотіти wt побачити.

Все, що вам потрібно – це звернути увагу на те, чи висуває вам чоловік якісь вимоги, умови або, може, постійно намагається «впихнути» вас в якісь свої рамки? Повірте, це просто неймовірно показовий і вкрай важливий момент у стосунках.

Справа в тому, що якщо чоловік все це робить відповідно до вас, значить на даному етапі стосунків ваша значимість для нього є дійсно дуже низькою. І це погано, адже вона може так і не піднятися. Тим більше, якщо ви ще й будете продовжувати робити все те, що він від вас вимагає, щоб нарешті йому догодити.

Тому зрозумійте і запам’ятайте: якщо ваш чоловік постійно розповідає вам, що було б добре, якби знайшли собі більш оплачувану роботу, ще трохи схудли і підкачалися або щось там собі збільшили або зменшили – значить він просто вас оцінює, як товар на ринку, а це вже зовсім не про любов. Адже любов – це перш за все про прийняття.

Так, він може прикривати це турботою про вас, але насправді він просто хоче «зліпити» з вас свій уявний ідеал і «підім’яти» під себе. Ні про яку турботу тут і мови не йде. Адже турбота – це коли спочатку цікавишся у коханої людини її бажаннями, і тільки тоді, якщо вона тебе про це, звичайно, просить, допомагаєш їй в їх здійсненні й завжди підтримуєш, а не просто висуваєш і нав’язуєш їй якісь свої умови і вимоги.

І не забувайте ще ось про що: якщо чоловік постійно щось від вас вимагає і хоче якось вас «вдосконалити», то це означає, що він легко може вас замінити іншою, так скажімо, більш «вдосконаленою моделлю». Адже його насправді найбільше цікавить саме це, а не те, яка ви насправді людина і що у вас на душі.

І якщо ви не почнете чинити опір і підвищувати свою самооцінку, тим самим показуючи, що з вами так не можна, адже ви поважаєте і цінуєте себе – ваша значимість для нього так ніколи і не підніметься. Хоча, вам, напевно, варто задуматися над тим, а чи потрібні взагалі стосунки, де вас постійно намагаються переробити і «запхати» в якісь рамки, тим самим демонструючи своє зневажливе ставлення?..

Якщо ви вже не раз намагалися донести свою позицію чоловікові, але він все одно продовжує від вас щось вимагати, тоді добре подумайте і зробіть свій вибір. Правильний вибір.

Вікторія Кірста