Правда про те, як чоловік вибирає жінку, на якій готовий одружитися
Психологія

Правда про те, як чоловік вибирає жінку, на якій готовий одружитися

Як ви думаєте, за якими критеріями чоловіки вибирають собі майбутніх дружин? Те, як більшість жінок уявляє собі це, є неправильним.

Ви можете бути королевою в ліжку, володіти фігурою мрії і взагалі, дивлячись на вас, можуть облизуватися всі перехожі чоловіки. Але це не гарантує того, що вас візьмуть заміж. Це майже не має значення, на жаль! До спальні рішення чоловіка, брати з вами шлюб чи ні, не відноситься.

І ось ви вже думаєте, що ж їм ще треба? Все просто. Чоловіки одружуються на тих, хто робить їх кращими. На тих, поруч з ким у них з’являється бажання і прагнення ставати кращими версіями себе. Вони зустрічаються з дівчиною, а потім ловлять себе на думці, що в будинку якось чистіше стало, машина завжди помита, та й самі вони виглядають і відчувають себе краще.

А далі – більше! Всі ці благі наміри в один прекрасний момент обертаються усвідомленням: “Я хочу піклуватися про неї!”. Так просто. “Я хочу знати, де вона і що з нею. Я хочу знати, що у неї достатньо бензину і що вона одягла шапку. Мені важливо, щоб вона відчувала себе добре і не менш добре виглядала”.

І ось ви вже задається питанням: “Чудово! Як домогтися цього?”

Відповідь: ніяк. Ви нічого не можете вдіяти з цим. Ви не можете змусити прийти це відчуття. Але ви можете дозволити йому статися.

І ще одне. Пункт, який випливає з попереднього. Ви повинні дозволити цьому статися. Ви повинні відчувати себе легко, вільно і комфортно, коли про вас піклуються. Ви повинні навчитися цінувати себе і відчувати, що гідні такого ж ставлення від інших не тому, що ви робите те-то і те-то, а тому, що ви така, яка є!

І якщо він вирішив подивитися вашу машину або заїхати для вас за продуктами, не треба червоніти, виправдовуватися або намагатися зробити щось взамін, щоб бути в паритеті. Не треба. Просто усміхніться, скажіть йому тепло і ласкаво: “Спасибі!” – і прийміть як належне. Щоб чоловік став краще, треба дати йому цю можливість і простір. І тоді він одружується. Коли відчує, що ви довіряєте йому, цінуєте його і любите себе!