7 речей, які повинен робити справжній чоловік, щоб його дружина була щасливою
Психологія

7 речей, які повинен робити справжній чоловік, щоб його дружина була щасливою

Як чоловіка, мене завжди лякає коли люди говорили: “ти не знаєш чого хочуть жінки”, “ніхто не знає чого хочуть жінки”, “зрозуміти жінку все одно що зрозуміти вищу математику” і т . д. Я ніколи не був згоден зі стереотипом, що жінок важко зрозуміти. Насправді, жінок так само легко зрозуміти, як і чоловіків.

Несправедливо вішати ярлик на всіх жінок тільки тому, що кільком чоловікам важко їх зрозуміти. Для всіх неупереджених людей я вирішив описати 7 речей, які може зробити кожен чоловік, щоб його жінка була щасливою.

Отже, давайте почнемо:

1. Вірність

Вірність – один з чинників, які підтримують стосунки. Якщо вона порушується, будь-які відносини, якими б тривалими вони не були, руйнуються в лічені секунди. Вірність необхідна будь-яким парам і всі повинні це розуміти.

2. Чесність

Чесність – шлях до серця будь-якої жінки. Хлопці, якщо ви зробили помилку, просто зізнайтеся в цьому. Краще відразу бути чесним, ніж збрехати і заподіяти біль людині, адже в підсумку правда все одно вийде назовні.

Прикидаючись кимось іншим ви не в змозі побудувати справжні стосунки, рано чи пізно ви покажете свою справжню сутність. Переконайтеся, що вона любить вас за те, яким ви є, а не за те, ким би ви могли бути. Бути чесним не складно, до того ж, ваша жінка безсумнівно це оцінить.

3. Час

Я говорив про це вже багато разів, ваш час – найцінніше, що ви можете подарувати іншій людині. Коли чоловік знаходить час для своєї жінки, він ставить її понад усе. Виділіть час у своєму зайнятому графіку і проведіть день з нею удвох. Незалежно від того, наскільки ви зайняті, завжди приділяйте час своїй жінці. Вся справа в пріоритетах, так що навчіться правильно їх розставляти.

4. Розуміння

Після незліченних суперечок зі своєю дівчиною, я нарешті зрозумів, що робив не так. Я завжди підтримував її, але в найважчі для неї моменти, я не розумів її так, як слід було б. Зараз же, я розумію, що саме вона має на увазі і коли вона насправді мене потребує. Для досягнення справжнього взаєморозуміння потрібно довгий час, але повірте, воно того варто. Спробуйте зрозуміти свою жінку, це не неможливо.

5. Емоційність

Емоційність це не показник жіночності. Жінки люблять, коли чоловіки показують свої емоції і таким чином демонструють свою м’яку сторону. Зі своєю дівчиною я завжди висловлював свої емоції щодо всього, що відчував. Завдяки цьому, нашу довіра один до одного стає все сильніше, адже я не вибудовую бар’єр між нами. Будьте вразливими з вашими жінками і з їх боку ви не отримаєте засуджень. У відповідь ви отримаєте тільки любов.

6. Опора

Чоловік повинен захищати свою жінку, морально і фізично. Завжди будьте їхньою опорою; коли їм добре, коли їм погано, навіть якщо вони самі про це не просять. Я завжди підтримував свою дівчину у важкі для неї моменти. Покладатися на захист свого чоловіка для жінок цілком природно. Будьте їхньою опорою, яка так їм необхідна.

7. Надійність

І останній пункт в нашому списку – надійність, не в буквальному сенсі звичайно-ж. Чоловік повинен бути впевнений у своєму майбутньому, в своїх планах і в своєму фінансовому становищі. Якщо чоловік знає, чого він хоче від цього життя – це величезний плюс. Так що чоловіки, вирішуйте ким ви хочете бути і яке місце хочете зайняти в цьому житті. Будьте рішучими.

Джерело