Безцінна порада священника, яка врятувала мій шлюб!
Хвилинка гумору

Безцінна порада священника, яка врятувала мій шлюб!

Якщо у ваших сімейних стосунках щось не заладилося, не поспішайте відразу ж розлучатися. Спробуйте зрозуміти, в чому причина ситуації, що склалася? Що можна зробити для її поліпшення? Після цього, можливо, вам не захочеться розлучатися, як героїні нашої історії.

Одного разу до священика прийшла дівчина, яка була дуже сильно чимось засмучена. Зі сльозами на очах вона сказала про те, що більше не може жити зі своїм чоловіком. Святий отець, який колись повінчав дану пару, поцікавився подробицями цієї історії. Він запитав: “Чому ти хочеш розлучитися? У чому винен твій чоловік?”

Тоді жінка розповіла про те, що чоловік не приділяє їй належної уваги, повертається дуже пізно і не розкриває причин своєї поведінки, а всіх її знайомих чоловік приходять вчасно і так не поводяться.

Священик був дуже здивований. Він вважав, що це не привід для розірвання шлюбу. Однак якщо вона цього хоче, то так тому і бути.

Але спочатку жінка повинна спекти хліб і принести йому. Але воду, сіль і борошно потрібно було не купити в магазині і не взяти на полиці вдома, а попросити у сусідок. І обов’язково розповісти їм про причини дивного прохання. Все прозвучало трохи дивно, але що поробиш. Жінка вирішила не відкладати цю справу на потім і пішла до першої сусідки.

На прохання позичити склянку води сусідка дуже здивувалася. «У вас що, вода закінчилася? У дворі ж стоїть криниця », – сказала вона.

Після цього жінка розповіла про бажання розлучитися з чоловіком, причини цього і незвичайне «завдання» священика. Зі словами «Ой, знала б мого чоловіка!» сусідка почала скаржитися на свого чоловіка.

Аналогічна ситуація сталася і тоді, коли вона вирушила до другої сусідки за ложкою солі.

Третя сусідка, почувши про причини розлучення, теж розповіла про недоліки свого чоловіка і причини їх сварок.

Зрештою жінка таки виконала поставлене перед нею завдання: спекла великий смачний хліб і віднесла його і поставила перед священиком.

– Спасибі вам велике, – сказала вона. – Ось, візьміть результат моєї роботи. А розводити нас з чоловіком все-таки не потрібно.

Священик запитав, чому вона раптово змінила своє рішення, на що жінка відповіла:

– Просто я зрозуміла, що мій чоловік, виявляється, кращий за всіх!

Джерело