4 найбільш ласкавих і влюбливих знаків Зодіаку
Психологія

4 найбільш ласкавих і влюбливих знаків Зодіаку

Давати і отримувати любов – важливе вміння, і воно може бути визначено вашим знаком Зодіаку. У той час як деякі люди насолоджуються побаченнями, тримаються за руки і постійно обіймаються, інші ж ведуть себе вкрай стримано. Все залежить від особистих якостей характеру, звичок і виховання партнера, а також від місяця і дня його народження.

Ось які знаки Зодіаку не соромляться проявляти свою любов і ніжність:

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець – один з найбільш чуттєвих знаків Зодіаку. Він любить давати і отримувати любов і з’єднується зі своїм партнером на рівні всіх п’яти почуттів, особливо за допомогою дотику.

Його надчуттєвого тягне як магніт. Телець дуже cекcуальний і прагне зробити приємність партнеру. Він буде досліджувати ваше тіло неквапливо і ніжно. А після заняттям коханням укладе вас в довгі і теплі обійми.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев дуже ласкавий, приязний і любить проявляти свої почуття, тримаючись за руку з партнером, обіймаючи або притискаючись до нього, кожен раз, коли це можливо.

Але пам’ятайте, Лев теж любить отримувати любов. Він хоче купатися в захопленні і любові. Тому, якщо ви зустрічаєтеся з Левом – приділіть йому всю свою увагу. Він неодмінно оцінить це.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Терези дуже ласкаві в любові. Їм подобається перебувати у стосунках, насолоджуватися романтикою і ніжністю. Їх прихильність легка, красива і натхненна – вони будуть писати вам любовні листи, присвячувати пісні і вірші, дарувати подарунки, квіти і увагу.

З них виходять відмінні партнери – вони дозволяють своїм другим половинкам бути собою і цінувати їх за яскраву індивідуальність. Але знайте, що Терези – люди соціальні, тому вони не завжди будуть поруч з вами. У них багато друзів і знайомих, і вони жадають побувати всюди, куди б їх не запрошували.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Якщо ви – Риби, або зустрічаєтеся з людиною під цим знаком Зодіаку, тоді ви вже знаєте, що Риби сповнені співчуття. Це найбільш співчуваючий знак Зодіаку, що розуміє всіх і кожного і пристосовуючись до них.

Вони також вважають за краще взаємність, коли справа стосується любові. А це означає, що зазвичай вони перебувають в рівних і люблячих стосунках. Якщо ви дбаєте про них, вони з готовністю дадуть вам взаємністю. Цей знак буде любити вас беззастережно.

За матеріалами