3 важливі фрази, які ваш чоловік повинен чути кожен день
Психологія

3 важливі фрази, які ваш чоловік повинен чути кожен день

Коли вступаєш у стосунки з чоловіком, то перш ніж вийти за нього заміж, намагаєшся пізнати його якомога ближче у спілкуванні. На жаль, сьогодні кожен четвертий шлюб закінчується розлученням.

Якщо вам доводилося переживати розлучення, напевно, вас теж втішали словами про те, що все буде добре і така ідеальна жінка, як ви, одна не залишиться. Але ніхто не розповідав вам, як утримати чоловіка! А ми розповімо.

Чоловікам легко догоджати. На них неважко справити враження. Головне – говорити їм те, що вони хочуть чути.

На жаль, багато жінок приділяють увагу тільки зовнішності, забуваючи про потрібні слова.

Ось 3 фрази, які треба говорити чоловікові якомога частіше:

1.«Ти дуже гарний».

Чоловіки часто заздрять жінкам, тому що нам дістаються всі компліменти. Особливо коли мова заходить про зовнішність. Головне – говорити це щиро.

2. «Спасибі» і «будь ласка».

Жінка може надихнути свого чоловіка на багато що. А вдячність – найкраща форма натхнення. Він буде старатися ще більше, якщо побачить, що жінка вдячна йому за кожен вчинок і подарунок.

Говоріть йому «спасибі» за все. За те, що він з вами. Дякуйте йому в 10 разів більше, ніж він заслуговує, – і у відповідь він зробить для вас в 100 разів більше.

Як ви думаєте, чому всі чоловіки хотіли допомагати Скарлетт в «Віднесених вітром»? Тому що вона знала, як дати їм відчути себе потрібними.

«Допоможи мені, будь ласка» – чарівна фраза! Просто скажіть її і насолоджуйтеся чоловічою реакцією. Ніхто не встоїть перед спокусою показати себе героєм і кинутися вам на допомогу.

3. «Я тебе кохаю».

Це хочуть чути всі. Немає нічого важливішого, ніж відчувати себе коханим і бажаним.

А ви згодні?

За матеріалами