Веселий гороскоп: яка ви домашня тварина за знаком Зодіаку?
Хвилинка гумору

Веселий гороскоп: яка ви домашня тварина за знаком Зодіаку?

Складно повірити, що в світі є люди, які зовсім не люблять тварин. Як правило, навіть в таких випадках бувають винятки у вигляді одного звірка, який все ж припаде до душі. Більшість людей заводять вдома собак або кішок, але є й ті, хто готовий приручити павука або навіть змію!

Сьогодні ми пропонуємо вам прочитати цей веселий гороскоп, в якому ви дізнаєтеся, яким домашнім вихованцем ви могли б стати, або простіше сказати, на кого ви схожі. Сміливіше!

Овен – тхір.

Подібність обумовлена божевільним характером. Ось на вигляд такий милий, грайливий, м’якенький, але варто тільки вивести його з себе, як він уже й справді бігає з розлюченим писком! Різка зміна настрою характерна саме Овнам, тому цей вихованець відмінно описує їх.

Телець – хом’як.

Тут вся заковика в тому, що милість хом’ячка ви відчуєте тільки в тому випадку, якщо зможете його приручити. Так, від вас він зажадає тільки турботи, але ось сам ні за що не стане відповідати добротою, якщо відчує брак уваги. Прямо в точку про Тельців!

Близнюки – єнот.

Цей милий звірок схожий на представників знака Близнюки своєю невичерпною цікавістю в будь-якому віці. Якщо вже ви вирішили щось вивідати, то вас не зупинити. Можна тільки ненадовго відвернути якимось більш цікавим заняттям, але воно закінчиться, а потім Близнюки, як і єноти, знову підуть шукати пригоди.

Рак – собака.

Ось вже хто точно найбільш вірний і відданий друг, який готовий піти на все заради рідних і близьких. Рак буде робити все і навіть більше, аби вони були щасливі і задоволені.

Лев – кіт.

Зовсім не дивно, правда? Котики, як і представники цього знака Зодіаку, завжди вважають себе королями, яким всі повинні прислужувати і коритися. І все ж, якщо Леви виберуть когось серцем, то вони постараються зробити життя цієї людини казкою. Правда, постараються!

Діва – сова.

Цей птах дивним чином поєднує в собі зовнішню велич і красу. Якщо людина готова дотримуватися всіх правил Діви, то вона обов’язково з ним уживеться, як і сова. Але пам’ятайте, що з ними ніколи не можна необдумано відкривати вікна і рот. У першому випадку сова полетить, у другому – Діва навчить вас манерам!

Терези – канарейка.

Цей птах явно не для всіх! Вона дуже вимоглива, тому зрозуміти і оцінити її можуть тільки ті, кому до душі високе мистецтво. Терезам теж насилу вдається знайти партнера по життю, який дійсно буде відповідати всім їх вимогам. І все ж, це цілком можливо!

Скорпіон – ігуана.

Хтось називає її великою ящіркою, але нам більше до душі маленький дракон! І з ним не так вже й просто, адже у нього сила-силенна примх і вимог. Ігуани не здатні прив’язуватися до людей, але здатні вести себе так, як ті поводяться з ними. Знайома історія? Скорпіон теж ні за що не стане вести себе миролюбно з тими, хто спочатку показав себе в поганому світлі.

Стрілець – папуга.

Ці птахи дійсно люблять навчатися, тому що їм подобається дізнаватися щось нове. Стрільці теж у вічній гонитві за новими знаннями, тому їм потрібен такий партнер по життю, який теж буде відчувати нескінченний інтерес до всього, що їх оточує.

Козеріг – пацюк.

Незважаючи на те, що є багато людей, які зовсім не люблять пацюків є і справжні цінителі. За що їх люблять? За неймовірний розум! Так, кому ж не приємно спілкуватися з розумною і навіть мудрою людиною? Ось цим Козероги і схожі на пацюків. З ними завжди приємно, тому що знаєш, що в них вагон інтелекту. І все ж, побоюватися іноді варто і щурів, і Козерогів.

Водолій – міні-піг.

Почнемо з того, що ці тварини теж дуже розумні, а ще вони дуже милі, тому їх складно не любити! Це ж стосується і Водоліїв. Вони дуже вміло притягують до себе людей. Якщо ви потрапили на їх поганий настрій, то краще просто мовчки перечекати. І все буде чудово!

Риби – змія.

Риби, як і змії, можуть жити з кимось тільки при ідеальних для них умовах. Вони буквально вимагають того, щоб їх прийняли і зрозуміли. Якщо ж ні, то ця історія точно довго не проіснує. І найголовніше, Риб краще не злити, а то буде дуже складно все налагодити.

Ось такі сюрпризи приготувала нам зодіакальна схожість з тваринами! Сподіваємося, що ви залишилися задоволені своїм результатом.