5 причин, чому кохатися з чоловіком потрібно кожного дня!
Психологія

5 причин, чому кохатися з чоловіком потрібно кожного дня!

Коли я опинилася в манікюрному салоні в перший раз, то одразу дізналася, що деяким навіть молодим і привабливим жінкам не подобається кохатися з чоловіками. Мені було 16 років, і я вибирала помаранчевий лак для нігтів (ох, шістнадцять!). У період між процедурами дві жінки, що були поруч зі мною, обговорювали про те, як багато близькості хочуть їхні чоловіки, і як не хочеться цього їм.

Для дівчинки, яку ще ніхто не запрошував на побачення, це був новий світ. У мене була підозра, що їх досвід набагато ближче до реальності, ніж підлі статті в Cosmo.

«Хіба він не розуміє, як я втомлююся до кінця дня? Після того, як я покладу дітей, у мене залишаються сили тільки на телевізор».

«У мене інша проблема. Я все ще худну після народження дитини. Я не відчуваю себе ceкcуaльнoю. Я насилу можу роздягнутися перед дзеркалом, не кажучи вже про те, щоб ходити голою перед ним. Мені здається, він хотів би кого-небудь симпатичнішого, але просто мовчить».

«Я б подивилася, як він, повертаючись з роботи, ще б займався дітьми і готував вечерю. Він навіть не може зайти за молоком після роботи. Я б подивилася, як би він хотів близькості якби робив все те, що роблю я».

«Так, сімейні обов’язки потрібно ділити порівну».

Зачекайте. Ці жінки заміжні. Вони живуть з коханим чоловіком і сплять в своєму ліжку. Хіба вони не повинні кохатися постійно? Все це здавалося якоюсь нісенітницею.

«Як сумно. Як нерозумно. Коли я вийду заміж, я буду кохатися з чоловіком весь вільний час. І я ніколи не буду для цього сильно втомленою. Боже мій, це ж просто смішно – хотіти, щоб чоловік купив молока. Яка дрібниця! Я буду кращою. «Я ніколи не буду надто втомленою або дуже товстою для того, щоб займатися cekcом!», – подумала я.

А потім я виросла.

І вийшла заміж. Перший час з Райлі ми дійсно проводили в ліжку дуже багато годин. А потім у нас з’явилася дитина. І іпотека. І я дізналася, що таке, коли вечорами болять кістки. І я відчула себе товстою. Навіть після кілька місяців після народження дитини я відчувала, що вже зовсім не така, як була раніше. Ми стали віддалятися один від одного. Ми почали засинати, не розмовляючи один з одним і не цілуючись.

І ось одного разу, коли я мила посуд, то раптом усвідомила, що не торкалася до свого чоловіка 8 днів поспіль. А найгірше те, що це навіть не турбувало мене. І в той день відразу після того, як ми поклали дитя спати, я вирішила змусити свого чоловіка зайнятися зі мною коханням. Так, я була дико втомленою і розбитою. Але я згадала, про що думала в 16 в тому салоні.

І з того дня моє життя змінилося. І тепер я готова назвати вам як мінімум п’ять причин, чому потрібно прагнути будь-що-будь кохатися з чоловіком кожен день:

1. Бути матір’ю – це одне з останніх проявів жіночності.

І ця роль може позбавити жінку можливості відчувати себе ceкcуaльним об’єктом. Більшу частину вільного часу я тепер граю в ляльки, витираю дитяче харчування з одягу, міняю підгузки і витираю соплі. У парк ходжу в спортивному костюмі.

Але є щось магічне в поцілунках з людиною, яку ви любите. І якщо цілуватися регулярно, приходить усвідомлення того, що ви не просто прибиральниця, вчителька, кухар і фахівець з чищення вікон. Ви жінка! І ви все ще можете насолоджуватися і іншими сторонами життя, а не просто присвячувати себе одній тільки дитині. Але це усвідомлення ніколи не прийде до вас, якщо вам наплювали на близькість.

2. Якщо ви хочете, щоб чоловік вів себе як чоловік, ви повинні ставитися до нього як до чоловіка.

Жінки повинні змушувати чоловіків відчувати себе коханими: і тоді вони стануть простішими, будуть краще ставитися до вашого куховаріння. І почнуть вас по-справжньому сильно хотіти. Так що якщо у вас немає сил на близькість, замовте вечерю в ресторані, а не готуйте її.

В інший час було б непогано теж вести себе адекватно. Усміхатися, проводжаючи його на роботу, і усміхатися, коли він приходить. І боже мій, нехай бідолаха бачить вас голою. Те, як хороший чоловік словами може підняти самооцінку коханій жінці – дивовижно. Якщо ви почнете бути уважнішою, то через пару тижнів вам стане зрозуміло, як це ви в останні місяці або роки не хотіли кохатися щодня.

3. Вам знову сподобається проводити час разом.

Нехай це будуть тільки дві години після того, як засне дитина, але вони будуть! Пам’ятайте того амбітного, злегка мрійливого хлопця, за якого ви виходили заміж? Пам’ятайте, як вам здавалося, що ви на початку великої пригоди? Немає ніяких причин забувати ці емоції.

4. Сekc знімає стрес.

У будь-якої матері паніка починається зі сніданку. А оскільки вам доводиться багато терпіти, то у вас є вибір: або бити по стінах від відчаю або знайти (точніше, згадати) інший спосіб «випустити пар». Я вибираю варіант Б.

5. Сekc спрощує життя. Буквально.

Коли ви регулярно кохаєтеся, вам буде все одно, ходите ви в кінотеатри чи ні, чи буваєте ви на світських раутах, і чи часто вибираєтеся на шопінг.

Так що сьогодні просто покладіть дітей спати раніше. Залиште посуд в раковині, а підлогу не ідеально чистою. Знайдіть хвилину, щоб згадати, що ви жінка. А потім йдіть до того хлопця, в якого закохані по вуха. Далі ви знаєте без мене.

Завтра помиєте посуд. Повторюйте щодня 😉