Ваш чоловік відвертається від вас уві сні? Ось що це означає!
Психологія

Ваш чоловік відвертається від вас уві сні? Ось що це означає!

Кохана людина знає все про те, як вам зручніше спати. Зазвичай у кожного партнера є своя сторона ліжка, свої подушки, свої звички. Але що, якщо чоловік уві сні повертається до вас спиною? Чи означає це, що він вас розлюбив? Або навпаки, він настільки впевнений у своїх почуттях, що не потребує постійного нагадування?

Це питання цікавить не тільки вас. Вчені з Хартфордширського університету (Великобританія) опитали пари, щоб з’ясувати, як вони сплять.

Ось які результати вони отримали:

  • спина до спини – 42%;
  • обличчям в одну сторону (з відкритими обіймами або без) – 31%;
  • лицем до лиця – 4%.

Але найважливіше виявилося відстань між сплячими.

Згідно з результатами дослідження, ті люди, що сплять менше, ніж в 2,5 см один від одного (таких було 12%), набагато щасливіші в стосунках, ніж люди, що зберігають дистанцію більше 76 см (таких було всього 2%).

Виходить, що набагато важливіше зберігати контакт, ніж лежати в певній позі. Адже близькість породжує відчуття комфорту і безпеки.

Якщо партнер повертається до вас спиною, це ознака любові і довіри. Це означає, що він не боїться впускати вас в особистий простір. Це означає, що ваші стосунки досягли стабільного рівня.

Однак не забувайте про важливість фізичного контакту! Чим далі один від одного ви спите, тим більше віддаляється в стосунках. А чим ближче (незалежно від обіймів) – тим міцніші стосунки.

За матеріалами