Як довго буває щасливим у шлюбі кожен знак Зодіаку
Хвилинка гумору

Як довго буває щасливим у шлюбі кожен знак Зодіаку

Овни

Овнів не можна назвати ідеальними сім’янинами. Не кожен Овен створений для сімейних обов’язків, відповідальності та побуту. Шлюб для нього, швидше за все – експеримент, пробна версія, досвід, який потрібно в обов’язковому порядку пережити, щоб зрозуміти, чи це потрібно йому. Якщо сумісність з партнером виявиться ідеальною відразу, і в сім’ї Овен почуватиметься краще, ніж без неї, у шлюбі він може затриматись. Але це триватиме рівно до того моменту, поки Овен відчуватиме задоволення від сімейного життя.

Тельці

Телець є дуже стабільним знаком Зодіаку. Він нічого не робить у житті, щоб просто спробувати, а потім вирішити, чи йому це потрібно і як надовго. Не стане винятком і одруження. Телець гарненько зважить усі «за» та «проти», оцінить перспективи, прорахує вигоду і лише потім створить сім’ю. Звісно, ​​це буде довгостроковий проект і, найімовірніше, щасливий. Телець у коханні рідко керується пристрастю та серцем. Він упевнений, що довговічне лише те, що прораховано розумом. Тому Телець один із лідерів серед тих знаків, які одружуються за розрахунком.

Близнюки

Близнюки можуть мати незліченну кількість стосунків і кілька пробних шлюбів, кожен з яких не має жодних гарантій на довгостроковість. З Близнюками взагалі не може бути жодних гарантій. Вони знамениті своєю мінливістю, і особливо в коханні. Стосунки з Близнюками існують, поки їм не стане нудно та одноманітно. Цієї причини представникам знака цілком достатньо, щоб анулювати шлюб (якщо все зайшло настільки серйозно) та вирушити на пошуки нових любовних пригод.

Раки

Сенс життя багатьох Раків у сім’ї. Інше питання, чи настільки довго триває їхнє щастя у шлюбі? Найчастіше – довго. Якщо сімейні стосунки Рака в якийсь момент дають серйозний збій, він не поспішає розлучатися і не пускає все на самоплив. Поза сім’єю Рак існувати не може, тому готовий до компромісів, експериментів, особистих змін. Раки впевнені, що сімейне щастя в їхніх руках, і якщо за нього не боротися, не розвиватися і не зміцнювати, воно апріорі приречене на крах, до того ж у будь-якій сім’ї, навіть найміцнішій і безхмарно щасливій.

Леви

Сім’я для Лева – його репутація. Її він створює роками, намагається, щоб ця сфера життя була не лише щасливою, а й показовою, зразковою для інших. Звичайно, Леви зацікавлені в тому, щоб такий шлюб був тривалим і успішним. Часто представники знака є заручниками нещасливих шлюбів. Вони регулюють гострі конфлікти ціною своєї гордості, усувають сімейні кризи, рятують стосунки, що розвалюються, і все для того, щоб зберегти хоча б видимість щастя в сім’ї. Розлучення дуже сильно зачіпає самолюбство гордовитих Левів.

Діви

Діви створюють сім’ї з однією метою: стати назавжди щасливими. Сім’я для більшості з них – фортеця, тил, джерело сил та енергії. Якщо не бути істинно щасливим у шлюбі, то де ще? Можливо, саме така категоричність породжує серед представників цього знака найбільшу кількість холостяків та холостячок. Якщо Діви спочатку не бачать перспективи щасливої ​​сім’ї, то іншої їм зовсім не треба. Ось тому з них виходять чудові кар’єристи та успішні бізнесмени. Весь свій потенціал, сімейну енергію Діви спрямовують у роботу.

Терези

Людям, мета яких – довгостроковий та щасливий шлюб, потрібно створювати сім’ю з Терезами. Сімейне життя з ними буде схожим на свято – іноді з феєрверками, а іноді просто – на домашню затишну вечірку на двох. У подружніх стосунках Терези вміють згладжувати гострі кути і вирішувати конфлікти з урахуванням інтересів усіх сторін. Кожен член сім’ї почуватиметься під захистом, турботою та любов’ю. Що ще потрібне для сімейного щастя?

Скорпіони

Скорпіон – цар. Хоч у ділових, хоч у дружніх, хоч у сімейних стосунках. Він буває по-царськи суворим, а буває і вкрай авторитарним. І це м’яко кажучи. Коли Скорпіон лідирує в сім’ї (а він лідирує завжди), будинок перетворюється на «Гестапо». Йому не можна суперечити, заперечувати його рішення та виявляти протест. Це завжди пригнічує більш слабкого члена сім’ї. Чи довго витримає таке «щастя» чоловік чи дружина Скорпіона? Невідомо.

Стрілець

Стрільці – один із найнесімейніших знаків. У нього в голові розваги, захоплення та всякого роду несерйозності, які погано поєднуються із сім’єю. Але це поки Стрілець веде холостяцьке життя. Як тільки він закохається і зв’яже себе узами шлюбу, можна сміливо його називати завидним сім’янином. Усі думки Стрільця крутяться навколо інтересів сім’ї, дітей та родичів. Він зробить усе, щоб слово «розлучення» у його будинку не пролунало ніколи. Але в цій історії ключовою є закоханість Стрільця. Тільки цей фундамент зробить його сім’ю міцною.

Козероги

Козероги однаково щасливі хоч у сім’ї, хоч у холостяцькому способі життя. У шлюб вони одружуються, але тільки їм для цього потрібно добре дозріти – нагулятися, стати на ноги, набратися досвіду. Це три кити, які Козеріг вважає запорукою щасливого сімейного життя. Як правило, Козерога створюють сім’ю один раз, припускаючи в ній залишитися на все життя. І навіть після багатьох років, коли любов перетворюється на звичку, а пристрасть – на тихий сімейний уклад, Козероги залишаються вірними своїй половині.

Водолії

Водолії готові будувати щасливі стосунки з партнером лише на рівних правах. На думку цього знаку, кохання та щастя в сім’ї – робота двох. Якщо гармонійному союзі зацікавлений лише один партнер, він приречений і краще не витрачати своє життя на ілюзії. Тому щастя у шлюбі з Водолієм можливе, тільки якщо стосунками править взаємне кохання. Поки що воно є, поки що і тримається цей шлюб.

Риби

Відповідальність за добробут у сім’ї Риби покладають на плечі партнера. Вони відомі та побоюються приймати рішення за двох. Риби – не ковалі свого щастя, бо віддають його до рук коханої людини. Якщо вона одночасно і кохана, то це не життя, а казка, мрія Риб. Інакше вони просто терпітимуть невдалі стосунки і почуватимуться жертвами.

За матеріалами