6 ознак того, що ви знайшли чоловіка, якого не повинні відпускати
Психологія

6 ознак того, що ви знайшли чоловіка, якого не повинні відпускати

Коли мені було 8 років, я знайшла в дитячому журналі цікавий тест про те, наскільки добре ти знаєш своїх батьків. Пам’ятаю, як тоді я прибігла з ним до батька: нам треба було відповісти на однакові запитання, а потім порівняти відповіді. Пам’ятаю, що я дуже здивувалася, як мало я знаю про своїх батьків, але найбільше мене вразила відповідь на одне запитання: «Хто найкращий друг твого батька?».

Я чомусь написала свого дядька, з яким тато разом працював. Тато здивувався і спитав, чому я так вирішила. «Тому що ви обоє чоловіків і працюєте в одному місці», — наївно відповіла я. «Ну, ми з ним справді дружимо, але мій найкращий друг – це твоя мама». Я була в шоці. Чесно. Чомусь я абсолютно цього не очікувала.

Тільки подорослішавши я зрозуміла це. І з того часу це стало найважливішим критерієм для мого майбутнього чоловіка: насамперед він має бути моїм найкращим другом.

І є кілька ознак, які допоможуть зрозуміти, чи є він таким:

1. Коли у твоєму житті щось трапляється, добре чи погане, він перший, кому ти хочеш про це розповісти.

Для мене такою людиною завжди була моя мама, і хоча вона і залишилася одним з моїх найближчих друзів, її трохи потіснив мій чоловік. Коли в мене щось виходить на роботі, я не можу дочекатись вечора, коли розповім про це чоловіку. Коли я дізнаюся про щось погане, і мені потрібно з кимось поділитися, я завжди довіряюся своєму чоловікові.

2. Він у мене завжди на першому місці у вільний час.

Звичайно, я маю друзів, і я дуже люблю проводити з ними час. Але якби переді мною стояв вибір, на кого витратити час: на нього чи подругу, у 9 випадках із 10 я виберу його. Я вірю, що так має бути. Я люблю його найбільше на світі, і я ніколи не пожертвую ночівлею з ним заради дівич-вечора з подругами. Я можу зробити виняток, але мої пріоритети кажуть самі за себе: він мій єдиний. З ним мені завжди цікаво.

3. Ми можемо дуріти разом.

Це просто нездорово – бути у стосунках, де немає веселощів. Ми з чоловіком досі влаштовуємо битву лоскоток, або можемо котитися зі сміху з дурного жарту. Ми танцюємо на кухні під Брітні Спірс, готуємо разом вечерю та бігаємо босоніж під дощем.

4. Коли мені погано, я йду до нього.

Все, що мені потрібно, у тяжкі моменти – це щоб він мене обійняв, а я поплакалася йому у жилетку. Я знаю, що можу здаватися йому жалюгідною, можу розповісти всі дурні причини своїх сліз, але він все одно любитиме мене.

5. Він знає мене навіть краще, ніж я сама.

Він ніколи не питає, що я хочу на день народження чи Новий рік. Він так уважно мене слухає і так добре запам’ятовує те, що я сказала один чи два рази, що робить саме те, що я хотіла.

6. Він це все, що мені потрібно.

Коли я уявляю себе з сивим волоссям, скрюченими ніжками і в’ялою шиєю, я бачу себе, що сміється поруч з ним, таким же старим і зморшкуватим. Ми все ще лоскотатимемо один одного, танцюватимемо на кухні і ходитимемо босоніж під дощем.

За матеріалами