Ці 5 слів притягують бідність, невдачі та борги. Перестаньте їх вживати та помітите зміни!
Психологія

Ці 5 слів притягують бідність, невдачі та борги. Перестаньте їх вживати та помітите зміни!

Сила слова і думки здатна змінити майбутнє і сьогодення. Від того, що і як ми говоримо, залежить дуже багато. Намагайтеся менше говорити слова, про які піде мова далі, щоб підвищити свої шанси на успіх в роботі, в бізнесі та в справах, що стосуються фінансів.

«Бідний»

Не кажіть про себе або про когось з близьких «прибіднятися», «бідненький», «бідний». Це слово дійсно може зробити вас бідними та неуспішними. Воно притягує проблеми, невдачі та борги, як магніт.

Не кажіть «я бідніший, ніж він». Цьому слову завжди можна знайти синонім або заміну. Якщо цього не робити, то вибратися з фінансової ями буде дуже непросто.

«Ні»

Як відомо, для того, щоб що-небудь отримати, необхідно щось віддати. Якщо ви відповідаєте людям відмовою, то не дивно, що Всесвіт робить те ж саме, затримуючи позитивну енергетику, що допомагає розбагатіти.

Якщо ви змушені відмовити за певними обставинами, то не говоріть “ні”. Скажіть щось інше. Наприклад, можна сказати: «Вибач, наступного разу». Якщо часто говорити «ні», можна накликати невдачі на себе і свою сім’ю.

«Господар» та «начальник»

У вас може бути людина, яка дає вам роботу, але не варто називати його начальником або тим більше господарем. Це дуже погано вплине на ваше самовизначення, адже кожен з нас сам собі начальник.

Не ставте нікого вище себе, щоб не втрачати впевненість і силу духу. Ви повинні пам’ятати про те, що все залежить від того, як ви працюєте і що ви робите. Ви робите це для себе. Відмінні варіанти в різних ситуаціях: «роботодавець», «людина на вищестоящій посаді», «шеф» або навіть ім’я та по батькові.

«Повинен»

Дуже популярно, наприклад, говорити в магазині «скільки я вам винен?». На перший погляд, нічого небезпечного в цьому немає, але посил досить дивний. Не варто вганяти себе в борги, адже слова мають особливу силу.

Також не потрібно говорити «я повинен». Варто замінити це на «мені необхідно». Нам потрібно допомагати батькам і любити один одного, любити своїх дітей, але ми не повинні робити щось для боса, для компанії. Якщо перестати це повторювати, можна позбутися від боргів, швидше виплатити іпотеку, кредити й так далі.

«Лаве», «бабло» та інші аналоги

Гроші – це те, що ви отримуєте за свою працю. Це втілення ваших зусиль, тому в зневажливому забарвленні краще не висловлюватися. Так ви знецінюєте самих себе.

Називайте гроші «грошима», «своїм багатством», але ніяк не «капустою». Це корисно для тих, хто старанно трудиться, залишаючи багато сил на роботі. Це дозволить підняти продуктивність в рази та підвищити доходи. Також якщо ви позбудетеся від цих слів в лексиконі, то зможете менше втрачати грошей без причини.

За матеріалами