Першими народжуються діти з неймовірно сильною душею! Як порядок народження дитини впливає на її долю
Для дітей

Першими народжуються діти з неймовірно сильною душею! Як порядок народження дитини впливає на її долю

Ваші батьки були вибрані не випадково. Ваша душа сама їх обрала, бо знала – саме в їхній родині вона отримає все необхідне, щоб рости і розвиватися в духовному плані.

Первісток

З точки зору ступеня духовності, першими народжуються діти з неймовірно сильною душею. Однією з цілей такої дитини є поглинання більшої частини карми батьків і трансформація її в щось нове.

Як відомо, кожна сім’я володіє своєю власною кармою і характером, що передаються у спадок до тих пір, поки хтось не зможе, нарешті, цю кармічну енергію перетворити. Саме первісток є тією самою людиною, яка бере відповідальність за такі зміни.

Першонародженні володіють всіма необхідними можливостями для використання енергетики сім’ї заради її зцілення. Якщо у дитини не виходить, то в світі вже не буде нічого, що може виявитися вище її сили.

Як правило, всі первістки є добрими опікунами та вихователями. Свідомо чи ні, але вони оберігають своїх родичів і перебирають більшу частину сімейних турбот на свої плечі. І хоча такі особистості достатні витривалі для такої ноші, але якщо вона стає непосильною, то це може викликати у них відчуття неповноцінності і знизити їх самооцінку. А якщо первісток успішно справляється зі своїми турботами і перетворює їх на щось позитивне, то процес його розвитку різко прискорюється, і в майбутньому його чекає великий успіх.

Народжені другими

У другої дитини є дуже багато талантів, якими вона повинна поділитися з світом, а тому їй необхідний щит первістка і дух товариства того, хто народився в сім’ї останнім. Так, поки первісток закриває його своїм щитом, народжений другим може працювати над виконанням призначення своєї душі.

У багатьо стосуках первісток і народжений другим працюють узгоджено на своєму енергетичному рівні, навіть якщо у фізичному вимірі це і не помітно.

Народжений другим може викликатися надати підтримку первістку, особливо коли у того справи йдуть не найкращим чином. Точно так само він може допомагати і народженому останнім, через що йому здається, що він застряг десь посередині.

Майже всі «другі» є природженими посередниками і дуже добре проявляють себе в роботі з людьми та у сфері охорони здоров’я. А ще вони надзвичайно дипломатичні і бачать речі з більш широкої точки зору.

Народжені другими можуть забути, ким вони є насправді, і дуже швидко втратити свій власний шлях у спробах догодити всім навколо. Коли такі особи вчаться бути більш незалежними і знову намагаються знайти себе, вони часто повертаються до самого початку і створюють нові чудові речі.

Народжені останніми

З духовної точки зору ті, хто народився останнім, були послані на Землю, щоб принести в свою сім’ю світло і радість. Ці люди об’єднують родичів, добре знаходять спільну мову з іншими людьми і налагоджують міцні дружні зв’язки.

У наймолодших дітей, як правило, більш простий підхід до життя і менш розвинена схильність вбирати в себе погану карму сім’ї. Такі особистості часто прагнуть робити все по-своєму і грають тільки за своїми правилами. Вони прагнуть іти власним шляхом і намагаються наповнити сім’ю позитивною енергією. Оскільки погана карма поглинається в основному старшими членами родини, найменші її члени часом виявляються нездатними взяти на себе відповідальність за своє життя. А ще їм може не вистачати зрілості і умінь, щоб впоратися з вибором життєвого шляху.

Народжені останніми часто з’являються в сім’ї для того, щоб вдихнути в неї свіжу енергію, оптимізм і подарувати батькам новий погляд на світ. А якщо вони почнуть самі керувати своїм життям, то зможуть створювати по-справжньому інноваційні і надихаючі інших людей речі.

Єдина дитина в сім’ї

Єдина дитина в сім’ї багато в чому схожа на первістка, однак її духовність виражена набагато сильніше. Вона бере на себе велику частину сімейної карми, не маючи при цьому молодшого брата і сестри, які б її підтримували у скрутну хвилину. Це означає, що єдина дитина часто є вкрай незалежною і життєздатною. Такі люди більш схильні займати лідерські здібності, ніж первістки.

Більшість єдиних дітей приносять в дім більше енергії, допомагаючи батькам у тому, над чим вони працюють.

Єдині діти в родині, що прийшли в цей світ, як ніхто інший вміють справлятися з емоціями і відчувати себе в емоційній безпеці. Справа в тому, що цим дітям деколи буває дуже складно налагодити нормальні стосунки з іншими людьми.

Одна з головних відмінностей між єдиною дитиною і первістком полягає в тому, що тільки перший відразу ж повністю «вливається» в сімейну динаміку, в той час як другий народжується для того, щоб щось змінити або трансформувати.

Важливість черговості вашого народження залежить також від енергетики ваших батьків і вищого призначення вашої душі. Якщо ви єдиний представник чоловічої або жіночої статі в сім’ї, то ваша роль може багато в чому повторювати роль первістка.

За матеріалами