Чому варто радіти, коли з вами чинять несправедливо
Психологія

Чому варто радіти, коли з вами чинять несправедливо

Не засмучуйтесь, якщо з вами чинять несправедливо, нападають, намагаються робити якісь гидоти… Це привід для радості. І ось чому…

Якщо на вас нападають з невмотивованим негативом та агресією, значить, ви робите щось правильне та потрібне в житті. І всяким мракобісам це дуже не подобається. Вони захоплюють слабких енергетично людей та діють через них. Тож радійте. Ви на вірному шляху.

Розуміючі люди кажуть, що якщо вам перемивають кістки, зводять наклеп, пліткують, то це означає, що такі люди забирають вашу карму на себе. Недарма це звучить як «мити кістки». Ви очищаєтесь, а наклепники забирають все собі.

Коли людина категорично щось заперечує, засуджує когось за щось або намагається розповісти, яка вона хороша — життя обов’язково ставить їїв такі умови, коли вона не просто стикається з тим, від чого категорично відмовлялася або що засуджувала, але і, як показує практика, повністю занурюється у цю справу. Тому якщо вас увесь час засуджують та критикують – радійте. Незабаром ви побачите критика і суддю в такій самій ситуації, тільки впорається він набагато гірше. Отак працює цей закон. Всезнайки завжди викликають у Життя бажання їх перевірити. І поки що ніхто з них не склав іспити на відмінно.

Якщо атаки на вас не припиняються і ви не можете захистити себе – радійте. Це піде вам на користь. Як сказала моя тітонька — не заважай людям виставляти себе у поганому світлі. Навколо не так багато дурнів. Розумні розберуться що до чого, а на дурних озиратися немає сенсу.

Існує закон компенсації. Якщо десь щось убуло, значить десь щось прибуде. Якщо ви щось втратили, то вам щось подарують. Якщо вам шкодять і роблять гидоти – радійте. На вас чекає винагорода. Чим більше гидот, тим цінніші подарунки.

У всьому, що відбувається, завжди є сенс. Це завжди або урок, або випробування, або оплата ваших якихось неправильних дій, або передплата майбутнього щастя. Чим гідніше ви проходите крізь це, тим якісніше ваше життя. Усвідомленість та розуміння завжди принесуть користь. Тож радійте. І собі плюси до карми заробите, і озлоблених понервуєте. Жарт, звісно. Але в кожному жарті є частка правди.

Якщо про вас весь час говорять і ніяк не можуть дати вам спокій — радійте. Ви – кумир. Нехай і з приставкою “анти”. Це вже не важливо. Вам присвятили життя. Заради вас відмовилися від якихось радощів, пожертвували особистим часом. Вами починається і закінчується чийсь день. Ви займаєте чиїсь думки. Це ж круто.

Життя влаштоване дуже гармонійно, логічно, раціонально і мудро. Навіть якщо зараз ви не бачите якихось пазлів і не розумієте, чому відбувається так чи інакше — це не страшно. Якщо з вами поводяться несправедливо, зводять наклеп, шкодять — просто розслабтеся і довіртеся первозданній мудрості Життя. Якось клубок розплутається і все стане на свої місця.

Якщо хтось пашить на вас злістю, заливає все жовчю та отрутою – не засмучуйтесь. Вам знайоме почуття печії? Чи колись щось дуже кисле проковтнув? Усередині боляче і палить, так? Ось так приблизно почуваються ваші недоброзичливці, заповнені цією жовчю до країв. Так що як би вони вам не шкодили, вони собі шкодять більше. Будьте милосердними. Пам’ятайте, що їм гірше, ніж вам.

Все, що походить від нас, до нас же й повертається. У тій чи іншій формі. Незакриті борги мають властивість накопичувати відсотки. І не буває такого, що типу мене образили, тому тепер у мене безліміт на гидоти. Ні. Так не працює. Все завжди повертається. Усі побажання, прокляття, дії, слова. Все все. Тож якщо вас кривдять – не відповідайте.

Хтось із великих сказав: «Як люди поводяться з тобою — це їхня карма. А як ти реагуєш на це – твоя». Тому не накопичуйте собі процентів за кредитом. Дозвольте кривдникам погасити своєю несправедливістю ваші борги.