5 звичок жінки, через які чоловік хоче бути з нею
Психологія

5 звичок жінки, через які чоловік хоче бути з нею

У жінок, про яких мріють чоловіки, завжди є щось особливе. І це не стосується виключно привабливої ​​зовнішності або пристрасного темпераменту. Іноді на перший погляд незначна звичка жінки здатна залучити чоловіка і змусити його по-справжньому закохатися в неї.

Звичайно, тут немає і не може бути єдиного рецепту для підкорення сильної половини. Але є деякі звички у жінки, через які чоловік хоче бути поруч:

Вона не соромиться виявляти свої почуття

Є жінки, які не звикли приховувати свої почуття. Ці відкриті і щедрі на емоції жінки при зустрічі з коханим чоловіком обов’язково обіймаються і цілуються, не звертаючи увагу на навколишніх людей. Особливо чоловікові лестить, коли жінка виявляє ніжність і ласку в колі його друзів. Вони напевно зауважать, що він зробив правильний вибір. А справа буде лише в її звичці не ховати свої почуття.

Вона любить готувати легкий сніданок вранці

Багато сучасних жінок надто зайняті, щоб витрачати час на приготування сніданку. Для домогосподарок ця рутинна робота вже давно перетворилася на не більш ніж сумний щоденний обов’язок. Очевидно, що такий сніданок не залишає в житті чоловіка місця для радості та позитивних емоцій.

Жінка, яка готує ранкові ласощі для себе і свого коханого легко і невимушено, завжди дає чоловікові ще один привід захоплюватися нею. Особливо якщо вона любить робити те, що чоловікам зазвичай ліньки – побігти в ближню кав’ярню за гарячим шоколадом і круасанами. За таку ранкову звичку, яка дарує настрій на весь день, чоловіки готові на багато чого.

Вона любить проводити вихідні без планів

Жінки люблять усе систематизувати, аналізувати, планувати. Чоловіків це часто напружує, і вони будь-якими способами прагнуть вийти з-під влади цього жіночого всевидячого полону. Тому чоловіків приваблюють жінки, які дозволяють собі трохи полінуватися і пустити всі справи трохи на самоплив.

«На вулиці чудовий день, друзі поїхали з дітьми на природу, батьки затіяли ремонт. А що робитимемо ми? А ми наберемо поп-корну, зваримо найкращий у світі латте і будемо весь день валятися на дивані!» Чоловіки хочуть любити легких та незалежних жінок.

Вона любить говорити йому щось на вушко

Ще одна інтимна звичка, яка може не мати нічого спільного з близькістю, як такою. Чоловік може забути, якого кольору блузка була одягнена на неї в вечір останнього побачення. Але він ніколи не забуде свої відчуття, коли жінка шептала йому на вушко свої потаємні бажання і фантазії. Це може бути все, що завгодно. Вона навіть може просто побажати йому на добраніч. Але зробити потрібно саме пошепки. Таке не забувається!

Вона часто сміється і любить грайливі жарти

Жінка— джерело натхнення для будь-якого чоловіка. Якщо у обраниці весела і позитивна вдача, чоловік почувається набагато впевненіше і щасливіше, ніж у парі з вічно похмурою супутницею. Жіночий сміх має неймовірно яскраву і динамічну природу. Він привертає увагу і дарує настрій щастя. Енергію грайливої ​​та життєрадісної жінки можна відчути навіть на відстані. Ніжна усмішка і завзятий сміх роблять жінку привобливою і бажаною для свого коханого чоловіка.

Ілюстрації – Amanda Oleander