10 речей, які потрібно тримати в секреті навіть від своїх родичів
Психологія

10 речей, які потрібно тримати в секреті навіть від своїх родичів

Ось 10 речей, які потрібно тримати в секреті, попри родинні зв’язки:

1. Зарплата 

Це табу! Скільки б ви не заробляли, багато чи мало, не варто озвучувати суми. Називаючи вголос цифри, ви даєте можливість своїм близьким планувати ваш бюджет і по-своєму розподіляти доходи.

2. Борги 

Якщо у вас є неоплачені суми, ясна річ, вони вас гнітять, але не варто ділитися цією інформацією зі своїми близькими. Не факт, що ви отримаєте допомогу, але засудження в вашому оточенні додасться.

3. Витрати

У кожного свої запити. Не залежно від того, скільки ви заробляєте, ви повинні розпоряджатися грошима на свій розсуд. Не всі родичі і друзі зрозуміють вас, якщо ви з мінімальною зарплатою можете собі дозволити замовити лобстера і шампанського з доставкою.

4. Проблеми 

Попри те, що ви хочете поділитися інформацією з близькими, головне пам’ятати, що «проблеми індіанців шерифа не хвилюють»!

5. Залежності 

Всі ми не безгрішні люди. Для когось келих вина щовечора – норма, для інших пів пачки сигарет за вечір … Не потрібно нервувати близьких і розповідати про те, що ви залежні від своїх звичок.

6. Перспективи 

Вам повідомили, що після закінчення місяця плідної роботи ви будете переведені до складу управління фірми. Не кажіть про це вголос. Зробіть все від вас залежне, а близькі порадіють результату.

7. Плани на покупку 

Вау, ви хочете купити гіроборд. Це прикольно, але швидше за все тільки для вас.  Не повідомляйте про свою заплановану покупку, оскільки велика ймовірність того, що підтримати вас буде нікому.

8. Плани на відпочинок 

Ви попрацювали на славу. Пора подумати про відпочинок. Якщо ви думаєте, що вийде розповісти всім, а поїхати одному, то ви глибоко помиляєтеся!

9. Плани на роботу 

Набридла рутина? Хочете змінити звичне місце роботи – робіть це мовчки! Крім того, що здійснити ваші плани, родичі можуть нарадити зайвого або посіяти насіння невпевненості. Воно того не варте!

10. Плани на майбутнє 

Це грандіозні плани, які повинні жити тільки всередині вас! Для того, щоб вони реалізувалися не треба їх афішувати, а треба впевнено до них йти!

Близькі люди – це безсумнівно сім’я, з якою потрібно ділитися інформацією, але повірте, краще говорити про досягнуті результати, ніж про рожеві мрії!