15 класних мультфільмів, які варто подивитися зі своїми дітками
Для дітей

15 класних мультфільмів, які варто подивитися зі своїми дітками

Незважаючи на те, що зараз виходить дуже багато дитячих фільмів, мультфільмів і серіалів, далеко не всі з них дійсно варті уваги. Ми підібрали 15 добрих мультфільмів, які не тільки покажуть красиву картинку, але і чогось навчать вашу дитину.

Можливо, в добірку увійшли ті мультфільми, які ви з малюком вже бачили. Але деяку класику можна і передивитися, чи не так?

«СУПЕР ШІСТКА»

Цей добрий мультфільм розповість зворушливу історію про двох розумних братів, які разом займалися наукою, створювали роботів і втілювали в життя самі передові ідеї. Але одного разу Хіро і Тадаші виявляються в центрі змови, з якої вони не можуть знайти вихід. Після того, як Тадаші вбивають, брат у що б то не стало хоче знайти винуватців, але стикається з серйозними проблемами на шляху до своєї мети. Тоді, зовсім зневірившись, хлопчик вирішує використовувати ресурс робота, якого вони з братом створювали протягом декількох років.

«РАТАТУЙ»

Цей зворушливий мультфільм розповість історію мишеняти Ремі, який мріє стати кухарем і є надзвичайним гурманом. Щоб пробувати нові страви, мишеня оселилося в підвалі французького ресторану, чим спровокувало гнів своєї сім’ї, яка звикла харчуватися відходами. Кожен день Ремі ризикує життям, крадучи шматочки ласощів на кухні, і все це для того, щоб вразити кулінарного критика і одного разу здійснити свою мрію!

«ВІДВАЖНА»

Сюжет мультфільму показує вмілу лучницю Маріде, яка відмовляється жити згідно з традиціями свого королівства і кидає виклик могутнім кланам в Шотландії: лорду МакГафіну, злому лорду Макінтошу і буркотливий лорду Дінгволлу. Розуміючи, що своєю поведінкою може зашкодити своєму королівству, дівчина звертається за допомогою до мудрої самітниці, яка зовсім не допомагає, а накладає на Маріде прокляття. Тепер їй потрібно покладатися тільки на власні сили, щоб побороти чари і битися зі страшним гірським монстром.

«СУПЕРСІМЕЙКА»

У центрі сюжету мультфільму сім’я, кожен член який володіє суперздатностями. Точніше, володів, оскільки вони давно вже не рятують світ, а живуть у великому будинку, як і всі звичайні сім’ї. Але раптом батькові приходить повідомлення про те, що в одній важливій справі потрібна їхня допомога, тому всі герої дістають свої гумові костюми і відправляються назустріч пригодам, щоб врятувати світ від злодія.

«КОРПОРАЦІЯ МОНСТРІВ»

Сюжет «Корпорації монстрів» оповідає про корпорацію, яка створена спеціально для того, щоб лякати дітей. Працюють тут безліч страшних монстрів, звірів і волохатих гадів, які транcформують енергію з дитячих криків. Але одного разу в своїй роботі вони натикаються на дитину, яка зовсім їх не боїться і створює в корпорації цілий переполох. Адже у монстрів також є секрет: вони до остраху бояться дітей.

«ВПЕРЕД І ВГОРУ!»

Сюжет мультфільму «Вперед і вгору!» — це захоплююча історія одного насупленого старого Карла Фредріксен, який втомився від нудного одноманітного життя. Він вирішив виконати обіцянку, яку дав своєї покійної дружини: підняти свій будинок на повітряних кульках до самих небес. А піднявшись вгору, Карл хотів підкорити американські ліси. Однак, як же здивувався старий буркотун, коли відірвавшись від землі і відчувши повне душевне заспокоєння і спокій, Фредріксен побачив в будинку — 8-ми річного хлопчину. Рот у хлопчаки не закривався всю дорогу.

«КОКО»

12-річний Мігель живе в мексиканському селі в родині шевців і таємно мріє стати музикантом. У його сімейному клані музика вважається прокляттям. Колись його прапрадід залишив свою дружину, прапрабабу Мігеля, заради мрії, яка тепер не дає спокійно жити Мігелю. З тих пір музична тема в сім’ї стала табу. Мігель виявляє, що між ним і його улюбленим співаком Ернесто де ла Крусом, нині покійним, існує якийсь — поки неназваний — зв’язок. Хлопчина відправляється до свого кумира в Країну Мертвих, де зустрічає душі своїх предків. Мігель знайомиться там з духом-трикстером на ім’я Гектор (у вигляді скелета), який стає його провідником. Удвох вони відправляються на пошуки де ла Круса.

«РАПУНЦЕЛЬ: ЗАПЛУТАНА ІСТОРІЯ»

Привабливий розбійник Флінн подорожує по життю з легкістю, лише тому, що він гарний, балакучий і фартовий. І, здавалося, фортуна завжди на його боці, поки одного разу він не вибирає високу вежу в густих ​​хащах лісу в якості «спокійного» притулку. Флінн виявляється зв’язаним по руках і ногах юною красунею на ім’я Рапунцель, у якої неймовірно довге волосся. Головних героїв супроводжує хоробрий кінь-бладхаунд Максимус, а на шляху зустрічається не одна crazy-зграя розбійників. Є над чим посміятися, мультфільм не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих.

НІКЧЕМНИЙ Я

Непривабливий зовні, але дуже добрий всередині Грю має намір, тим не менше, закріпити за собою статус головного архізлодія в світі, для чого він вирішує вкрасти Місяць за допомогою створеної ним армії міньйонів. Справу ускладнюють конкуренти, котрі вставляють високотехнічні палиці в колеса, і сімейні обставини у вигляді трьох сиріток, про яких Грю змушений піклуватися.

«ТАЧКИ»

Сюжет мультфільму розповість про спортивний автомобіль Блискавку МакКуїна, який мріє про перемогу на змаганнях. Одного разу він випав з трейлера, в якому його перевозили і потрапив в провінційне містечко, де познайомився зі старими, але добрими машинами. Нові друзі допомагають МакКуїну зрозуміти, що в житті головне не призи і перемоги, а зовсім інші цінності, до яких і потрібно прагнути.

«У ПОШУКАХ НЕМО»

Мультик розповість про тата рибу-клоуна на ім’я Марлін і його сина Немо, який постійно втрачається в водах океану, а тому за ним потрібне око та око. Одного разу Немо забуває про прохання батька і, слідуючи цікавості, відпливає занадто далеко від будинку, потрапляє в підводну течію і виявляється в зовсім незнайомій місцевості. Марлін вирішує відправитися на пошуки сина зі своєю подругою — рибкою Дорі. З цього моменту і починається їх весела пригода.

«КРИЖАНЕ СЕРЦЕ»

Дії фільму відбуваються в королівстві Ерендел, яким, після смерті батьків, змушена керувати молода принцеса Ельза. Дівчина не змогла впоратися з керуванням льодом і снігом, після чого її царство поринуло в вічну зиму. Ельза вирішила покинути рідні краї і сховатися високо в горах, щоб більше не нашкодити своєму народу. На її пошуки вирушає молодша сестра Анна, яку погоджується супроводжувати торговець льодом Крістофф, разом зі своїм оленем Свеном. Попереду їх чекає незабутня пригода, під час якої вони зустрінуть нових друзів і різних таємничих істот. Їм доведеться зіткнутися з безліччю випробувань, подолавши які вони зможуть зняти з королівства прокляття і повернути людям тепле літо.

«СПІВАЙ!»

У величезному мегаполісі проживають найрізноманітніші тварини, у яких вистачає проблем і турбот, як на роботі, так і в сім’ях. Багато з них мріють стати знаменитими, однак скористатися своїм шансом можуть далеко не всі. Але в один прекрасний момент доля дарує жителям містечка прекрасну можливість здійснити свою мрію. Оголошено конкурс талановитих виконавців, в якому може взяти участь абсолютно кожен. Тепер будь-хто з них може виграти великий грошовий приз і стати справжньою зіркою. Але здобути перемогу в цьому конкурсі буде дуже непросто, оскільки шоу збирає величезну кількість талановитих учасників.

«ВАЛЛ-І»

Сюжет мультфільму «ВАЛЛ-І» оповідає про головного героя — робота ВАЛЛ-І, який очищає нашу планету Земля від величезної кількості сміття. Весь цей мотлох залишили люди, а самі вирушили жити в космосі. Вони чекають поки роботи не очистять всю планету. Однак життя землян на космічному лайнері потроху затягувалася, і багато, відпочиваючи і розважаючись, вже забули про існування Землі. Але завдяки комп’ютерній програмі земляни знову побачили планету, а ВАЛЛ-І зустрів свою любов.

«ЗООТРОПОЛІС»

Зоотрополіс — сучасне місто, в якому проживають найрізноманітніші тварини. Як і у всіх містах, тут є елітний район, який носить назву Площа Сахари, і непривітний Тундратаун. Джудд Хоппс — життєрадісна зайчиха, яка вибрала для себе дуже непросту професію і стала офіцером поліції. Вона дуже хоче проявити себе і довести своїм великим і сильним колегам, що і вона здатна розкривати складні справи. Саме тому вона не роздумуючи береться за першу ж ліпшу річ, навіть не дивлячись на те, що її партнером буде балакучий лисиць Нік Уайлд. Попереду їх чекає дуже непросте розслідування, від результату якого буде залежати доля всіх жителів Зоотрополіса.

Джерело