7 фраз, які змушують завмирати чоловіче серце
Психологія

7 фраз, які змушують завмирати чоловіче серце

У чоловіків теж є почуття і їм також приємно чути ніжні слова. Дізнайтеся 7 фраз, які змушують чоловіче серце завмирати і частіше говоріть їх своєму обранцеві.

1. “Я можу зробити щось, щоб тобі стало краще?

Він справді хоче твоєї турботи. Піклування додає відчуття глибини і міцності стосункам. Адже так ви даєте зрозуміти, що вам важливе його фізичне, моральне та емоційне благополуччя.

2. “Мені з тобою безпечно.

Коли чоловік любить, він хоче, щоб поряд з ним ви відчували комфорт, затишок і захищеність. Даючи зрозуміти, що його зусилля не були марними, ви надихаєте продовжувати докладати зусилля.

3. “Мене не турбує, що думають інші, я краще знаю тебе, і я впевнена в тобі.

«Моя дружина – моя фортеця». Кращий спосіб, що означає підтримку, мабуть, важко знайти. Обранець повинен знати, що може розраховувати на вас. Завжди. І в моменти, коли йде на ризик, і тоді, коли розливає шампанське, щоб відсвяткувати перемогу.

4. “Давай зробимо щось цікаве.

Чоловік хоче, щоб ви проводили з ним час. Стрес, перемикання, гра, позитивний заряд емоцій потрібні як повітря! Тому влаштовуйте маленькі свята.

5. “Я божеволію від тебе.

Чоловік хоче знати, що бажаний для вас, збуджує вас, і ви не можете дочекатися моменту, коли опинитеся з ним разом. І зовсім необов’язково щоразу сподіватися, що він буде ініціатором. Зробіть перший крок.

6. “Твоя турбота робить мене по-справжньому щасливою.

Чоловіки хочуть просту річ: щоб їх цінували за те, що вони роблять. Він знає, що ви потребуєте його. Він прагне допомагати і робити щасливою, у нього це в крові. Висловлюйте вдячність.

7. “Я люблю тебе до глибини душі.

Коли говорите «Я люблю …», звертайтеся до нього серцем. І його серце відгукнеться у відповідь. Він відчуває всім своїм єством, що ваше кохання непохитне і безумовне.

Джерело