Жартівливий гороскоп на 2023 рік для кожного знаку Зодіаку
Хвилинка гумору

Жартівливий гороскоп на 2023 рік для кожного знаку Зодіаку

Наближається 2023 рік Кролика. І чому б не дізнатися, яким цей рік буде для кожного з нас?

Овен

У 2023 році впертість вам не личить. Сховайте свої роги у дальній кут, інакше ризикуєте нажити собі справжні. Звичайно, ми жартуємо, і це стосується лише тих, хто приділяє мало уваги своїй другій половинці. Адже останнім часом Овни так багато працювали, що зовсім забули, як там їхні кохані. Але велелюбний Кролик готовий все виправити. Так що зустрічайте його з обіймами та віддавайтеся почуттям.

Телець

У 2023 році не зволікайте зі справами, а беріться за все з подвійною силою. Адже ви можете сильно роздратувати Кролика своєю повільністю і відсутністю почуття гумору (у деяких його дійсно немає). Втім, особливого заступництва від Кролика Тельцям і не треба – вони пожинатимуть плоди минулого року, насолоджуючись рахунком у банку, гарною роботою чи дуже уважною другою половинкою. Так-так, на них так і сипнеться манна небесна.

Близнюки

У 2023 році Близнюкам буде супроводжувати успіх на кожному кроці. І за що вас так любить Кролик – ми не знаємо, але він підготував вам багато щасливих подій. А ще ви виявите повною мірою кожну сторону свого характеру. І як ми знаємо – у Близнюків їх дві. Цього року ви креативитимете, розвиватимете безліч ідей. Але завдяки своїй інтуїції зможете обрати саме ту, що призведе до успіху.

Рак

Що, втомилися відриватися? Ну, минулий рік був лише початком. Кролик, як і Тигр, не дасть вам нудьгувати. Він змусить вас вилізти з панцира та почати круто змінювати своє життя. Тому, ніяких печенюшок під ковдрою у своєму ліжечку чи улюбленого фільму на самоті. Проживіть 2023-й сповна, насолоджуючись кожною миттю.

Лев

Швидше виправляйте свою гриву, тому що в 2023 році ви повинні бути царем. Думаєте це не так? Насправді Кролик вас зовсім не боїться, він готовий обдарувати Левів усіма благами. Особливо тих, які старанно працюють над собою та люблять життя. Левам справді пощастило. Ці пухнасті красені своєю м’якою ходою дійдуть до перемог.

Діва

Якось не сильно Кролик любить педантичність. Йому подобається розкривати свої емоції, бігати та веселитися. Це він змусить робити і Дів. Що вам підготував новий господар року? Багато роботи та не менше грошей ви отримаєте у 2023 році. Але хіба вас налякати обов’язками? Навпаки, від цього ви отримуєте дуже багато насолоди.

Терези

У 2023 році Терези будуть наполегливими та рішучими – для них просто не існує перепон. А Кролик любить таке, тож стане вашим покровителем. Але намагайтеся не давати собі вибір – якщо у Терезів з’являється два варіанти подій, вони можуть трохи заплутатися. Початок року стане для вас справжньою точкою відправлення – з яким настроєм ви його зустрінете, так і пройдуть всі 12 місяців.

Скорпіон

Сховайте жало, адже 2023 року ви будете на коні. Скорпіонів чекає справжня смуга везіння, багато прибутку і навіть вигідні пропозиції. Але є один нюанс – вам потрібно перестати всіх без розбору жалити, маленькими порціями впорскуючи свою отруту. У рік Кролика Скорпіони покажуть, як вони не люблять заперечень і ниття – вони почнуть розштовхувати і топтати слабаків, бити скигликів і скрізь залазити зі своїм ентузіазмом.

Стрілець

У 2023 році романтика закрутить вас і віднесе у нові краї. Кролик допоможе Стрільцям випускати їх стріли у правильному напрямку та винагородить великою кількістю почуттів та емоцій. На вас чекають нові знайомства, пристрасна закоханість та чуттєві зізнання. Але не забувайте і про іншу сферу свого життя. Хочете й там мати успіх? Тоді задобріть Кролика, будьте наполегливими та цілеспрямованими.

Козеріг

Ми не сперечаємося, що Кролик дуже любить амбітність. Але у Козерогів її більш ніж достатньо. Ви любите повчати інших, давати поради. Повірте, це подобається лише одиницям (якщо взагалі нікому). Нічого, Кролик навчить вас, як поводитися з іншими. Спочатку ви зустрінетеся з тим, хто теж любить повчати. Потім зрозумієте, що чните так не дуже красиво. І в результаті вирівняєте ситуацію, налагодивши спілкування з іншими.

Водолій

Кролик радить Водоліям перестати бути такими власниками, якими вони є. Відкиньте ревнощі і не витрачайте себе на не дуже важливі почуття. Подумайте краще про інше – як залучити до себе багатство. А господар 2023 року у цьому сприятиме. Будьте сміливими та активними, не сумнівайтеся у вибраному шляху, і успіх точно прийде.

Риби

Досить вам бути дрібною рибкою в океані інших істот. Кролик допоможе вам перетворитися на зубасту акулу, яка всіх розпихатиме на шляху до успіху. Але, щоб стати хижою рибою, вам потрібно ухвалити рішення про це ще на початку 2023 року. І тоді успіх не залишить вас, і ви урвете свій шматок щастя.