Чарівний світ щасливого дитинства на фотографіях Tara Herron
Територія натхнення

Чарівний світ щасливого дитинства на фотографіях Tara Herron

Тара Геррон – дитячий та сімейний фотограф, яка проживає у Нешвіллі (США). Її роботи вражають своєю красою, безпосередністю та позитивом! Фотохудожниця справді вміє вдало піймати найцінніші миттєвості життя і красиво передати їх на фотографіях.

Крім проведення професійних фотосесій для чисельних замовників, Тара Геррон також із задоволенням фіксує на камеру пригоди двох своїх малюків. Цими світлинами вона ділиться на своїй сторінці в Інстаграм, @taraherron_photography, де має вже понад 113 к прихильників. Кожне її фото буквально іскриться щастям і домашнім затишком, а також безмежною любов’ю мами до діток. Часто жінка і сама бере участь у таких фотопостановках.

[ads

[ads

Творче захоплення Тари має визнання не лише в мережі. У 2017 році її фотографія зайняла одне із призових місць на конкурсі «Літо без гаджетів» від міжнародного співтовариства фотографів Child Photo Competition. На світлині зображений син Тари, який грається біля річки. І ніяких девайсів! Актуально в наш час цифрових технологій, правда?

Джерело: tviysvit.com.ua