Мама не перестане любити тебе, навіть коли її серце зупиниться
Психологія

Мама не перестане любити тебе, навіть коли її серце зупиниться

Цей день ви запам’ятаєте назавжди, адже він буде найсумнішим. День, коли ви втратите власну маму. В цей момент все зміниться, життя не буде таким, яким було раніше. Звичні вам речі набудуть нового сенсу.  Ви почнете думати про те, що ніколи не помічали і що не приходило вам в голову раніше. 

Про ці речі ви навіть не підозрювали та не відчували. Вони будуть сповнювати ваш розум та розбивати серце. 

Втрата матері переживається дуже важко, не залежно від того, скільки вам років. Найдорожча людина, яка була з вами все життя поряд, попри кілометри відстані чи безліч недомовок. Вона була для вас затишним та безпечним місцем, куди можна було прийти та сховатися від усіх негараздів.

І лише після втрати найдорожчої людини, у вас буквально зупиняється серце від думки: «Де ж вона тепер, в яких світах?»

Насправді, мама завжди буде поруч з вами. Вам може здатися це неможливим, але вона буде жити поруч з вами, у вашому серці. Закривши очі, ви відчуєте її присутність, такий знайомий голос, теплий дотик та ніжний голос. На жаль, ви не зможете доторкнутися до неї, однак, вона буде все одно поруч. А іноді ви не будете відчувати цієї присутності, і серце стиснеться: «Мамо!»

Вас буде дивувати, що вона завжди з’являється в потрібний момент. Вона знає, коли ви посміхаєтеся та коли плачете в подушку. 

Ви завжди будете шукати відповідь на ці запитання. Ви знаєте, що вона вас любить, тому ще більше будете сумувати за нею.  

Ви будете звинувачувати себе за те, що не говорили їй кожен день про свою любов, коли ще був шанс. Сьогодні ви віддали б все що завгодно, щоб повернути один з тих днів, сказати те, що не встигли.

Ви зрозумієте, що час не здатний вилікувати рани, він лише їх затягує. Дійсно, з часом біль притупляється, але вона ніколи нікуди не зникне. Головне усвідомлювати те, що мама не втекла від вас. Вона завжди поруч, варто лиш дослухатися до власного серця.

Цей союз — сильніший за смерть. Ця любов — і є саме Життя.

За матеріалами