10 мультфільмів до Великодня для всієї сім’ї
Для дітей

10 мультфільмів до Великодня для всієї сім’ї

Світле свято вже зовсім близько. У цей день прийнято збиратися всією великою родиною за одним столом і відзначати світле Господнє Воскресіння. Провести весело час з дитиною можна за переглядом яскравих тематичних мультфільмів про свято.

Вартові легенд

Серед персонажів, які захищають дитячі сни є і Великодній кролик. Його головна роль — захищати дитячі сни, мрії і надії. Але несподівано проти вартових легенд виступає Кромешник, який просто мріє вкрасти дитячі мрії, щоб замінити їх кошмарами.

Бунт вухатих

Яскравий мультфільм про кролика Хеппі, який не хоче розносити дітям подарунки на Великдень, як це робили його предки. Замість цього він хотів би стати барабанщиком в рок-групі. Щоб здійснити задумане Хеппі доводиться втекти з дому. Але випадково під час втечі кролик потрапляє під колеса машини лобстера Фредді і тепер останньому доведеться тимчасово розносити подарунки на свято малюкам.

Заяча школа

Історія про спеціальну школу, в якій звичайних зайців вчать бути справжніми великодніми. І тільки самі старанні її учні зможуть здати випускні іспити і приступити до справи. Зайчик Макс потрапив в цю школу випадково і зовсім не радий перспективі сісти за парту. Але незабаром все зміниться.

Вінні-Пух: Веселі днинки з малюком Ру

Маленьке кенгурятко Ру, знайоме всім по мультфільму про Вінні-Пуха, допомагає малюкам дізнатися багато цікавого про все на світі. На цей раз разом з Ру ваша крихітка дізнається багато цікавого про світле свято Великодня.

Льодовиковий Період: Погоня за яйцями

Пригоди ніколи не залишать їх у спокої і поки навколишні готуються до зустрічі Великодня, Скрат, Менні, Сід і Дієго займаються своїми занадто різними справами. Хтось робить гірлянди, хтось спостерігає за орлиними боями, а лінивець і зовсім береться доглядати за чужими яйцями.

Все було б добре, якби кролик Скінт, в душі ще зовсім колишній пірат, не вирішив втілити в життя всі задумані для помсти плани. Йому легко вдається викрасти всі яйця, поки Сід засинає, і переховати їх у інше місце. Правда щоб не забути, він навіть складає карту і, отримавши її, відважні друзі тут же відправляються на перше в історії світу полювання за яйцями.

Веселі зайчата

Короткометражний мультфільм Уолта Діснея розповідає про веселих зайчаток, які готуються до Великодня. Вони роблять зайців і яйця з шоколаду і наповнюють ними кошики для святкування. Мультик триває всього 7 хвилин, але відмінно підійде для того, щоб подарувати малюкові відчуття пасхального свята і віру в те, що розфарбоване яєчко приніс справжнісінький казковий кролик.

Великдень в країні кроликів

Дуже добрий мультфільм про країну, в якій живуть кролики. У них є щорічна традиція — за кілька місяців до Великодня одному з них доручають відповідальну місію — виростити зі спеціальних чарівних насіння дерева з крашанками. Цього року фортуна вказала на невезучого кролика Фліпа. Він мріє виконати місію, ось тільки шкідливі щури дуже хочуть йому перешкодити.

Щенячий патруль: цуценята рятують великодні ігри

Незвичайні пригоди в місті пасхальних яєць

Дуже весела і пізнавальна серія улюбленого малюками мультфільму «Щенячий патруль», в якому відважні герої зроблять все, щоб свято Пасхи все ж відбувся.

Егг-Таун – тихе містечко, в якому живуть в гармонії кури і кролики. Незважаючи на це, недалеко від мирного містечка зачаївся таємничий злодій, який задумав вкрасти великодні яйця, приготовані жителями для святкування. Протягом всієї пригоди герої мультфільму доводять, що таке справжня дружба, намагаючись перебороти зло.

Обітниця Пасхи

Історія про хлопця Єремію, що живе в Єрусалимі, який мріє зробити справжній подвиг і стати охоронцем царя. Але все змінюється, коли хлопчина дізнається про Ісуса.

За матеріалами: moirebenok.ua