Продаються батьки: батькові 68 років, матері – 66…
Територія натхнення

Продаються батьки: батькові 68 років, матері – 66…

Ця історія з сенсаційним оголошенням сталася в Японії.

В одній з газет Токіо з’явилося дуже дивне оголошення про продаж… батьків! Ось що в ньому було написано: «Продаються батьки: батькові 68 років, матері – 66. Ціна – 900 ієн».

Всі, хто бачив це оголошення, були по-справжньому шоковані. Люди говорили: «Ось часи! Вже і батьків продають! Куди влада дивиться?». Загалом, шуму було багато!

І ось ця газета потрапила в руки молодій сім’ї, яка днями поховала своїх батьків, які загинули в автомобільній аварії. Залишившись без батька і матері, діти сильно сумували, і для них бажання продати батьків виглядало особливо блюзнірським. Їм було страшно подумати, що в цій ситуації творилося на душі у тих, кого продавали. Тому вони вирішили купити старих і подарувати їм своє тепло, турботу і любов.

Яке ж було їх здивування, коли вони прийшли за вказаною в оголошенні адресою! Вся справа в тому, що перед ними стояв розкішний будинок, двір якого потопав у яскравих кольорах. Вони вже вирішили, що помилилися, але відчинилися двері, і їм посміхнувся літній пан.

– Доброго дня, ймовірно, сталася якась помилка, але в оголошенні був вказана саме Ваша адреса…

– Все вірно, заходьте! – сказав схвильований незнайомець.

Він запропонував гостям сісти і покликав дружину.

– Бачите, ми дійсно не бідні люди. Але у нас немає дітей, яким ми могли б залишити спадок. Тому ми вирішили знайти гідну кандидатуру за допомогою такого оголошення. Ми знали, що відгукнутися на нього можуть тільки дуже добрі і людяні люди! Але, якщо чесно, почали сумніватися, що такі знайдуться… Ваш вчинок робить вам честь, і тому ми дуже раді вас бачити!

За матеріалами