Як впливає на спільне життя місяць народження жінки?
Хвилинка гумору

Як впливає на спільне життя місяць народження жінки?

Багато хто з нас вірить у знаки Зодіаку і в принципі їхня віра цілком обґрунтована. Проте впливають на нас не лише зірки. Психологи кажуть, що ви можете судити про характер людини (особливо жінки!) за місяцем її народження.

У перші місяці нашого життя формуються найглибші пласти підсвідомості. Потім підсвідомість впливає на все подальше наше життя – на те, як ми вибираємо партнерів, на наші потреби та в цілому на наш характер. І від того, в який саме місяць вона формувалася безпосередньо, залежить наша доля. Ось про які жіночі риси можна судити за місяцем її народження.

Січневі жінки

Жінки, що народилися січні, відрізняються неймовірною напористістю, амбітністю і прагненням до порядку. Вони дуже серйозно ставляться до стосунків та життя, досить консервативні у своїх поглядах.

Іноді ці жінки бувають надто критичними або навіть «прискіпливими», але це тільки тому, що вони справді хочуть для вас найкращого. При цьому треба пам’ятати, що про власні почуття вони вважають за краще не поширюватися.

Січневі жінки дозволяють наблизитися до себе лише тим людям, яких вони люблять і котрі перебувають з ними на одному інтелектуальному рівні. Плюс до всього, якщо ви хочете бути близькими з ними, вам краще мати такі самі, як у них, погляди на життя.

Лютневі жінки

Жінки, народжені у лютому, дуже романтичні. Головне — ставитись до них із відомою часткою терпіння. Не кожен чоловік може зрозуміти їхню загадкову душу. Не кожен розуміє, в чому причина їхнього настрою, що постійно змінюється .Але таким жінкам не потрібен «кожний». Їм потрібен такий самий, особливий.

Жінки, народжені у лютому, відрізняються від інших також дивовижною уявою та здатністю до абстрактного мислення. І ще. Ви маєте це знати. Якщо ви хоч одного разу, хоч зовсім на трішки, обдурите їх — ви більше ніколи не побачите їх знову.

Березневі жінки

Жінки, народжені в березні, мають сильну харизму і чарівність. Вони дуже вірні, тому зазвичай їм довіряють найпотаємніші секрети.

Ці вірні та віддані натури закохуються з трудом, їх дуже легко засмутити одним невірним словом чи хибним судженням. З іншого боку, чоловіка вони обирають раз і назавжди. Тому що березневі люди – однолюби. До речі, найкраща порада для них у тому, щоб знайти березневого чоловіка. Вони чудово підійдуть один одному!

Квітневі жінки

Ті, хто народився у квітні, — природжені дипломати. Вони комунікабельні, легко знаходять спільну мову з кожною людиною. Їхнім єдиним недоліком можна вважати хіба що звичку іноді себе шкодувати.

Але ви повинні також пам’ятати про те, що квітневі жінки дуже ревниві, а будь-яка сварка на цьому ґрунті – справжній вибух емоцій. Тож краще не давайте приводу! А якщо раптом скандал все ж таки почався, спробуйте не розкручувати його, а гасити. Або просто йдіть з кімнати.

З іншого боку, квітнева жінка краще за всіх інших знає, що таке насолода. Вона справді зробить вас найщасливішим чоловіком на Землі. Але свою душу вони відкривають тільки тим, хто заслуговує на їхню довіру. І хтось зробить усе, щоб її не втратити.

Травневі жінки

Травень — це місяць, коли народжуються наполегливі та віддані своїм переконанням жінки. Вони мають сильний внутрішній моральний компас, і вони ніколи не порушують його вказівки.
Зовні такі жінки зазвичай дуже привабливі, що, щоправда, поєднується з досить складним характером.

Такі жінки є небезпечними для будь-якого чоловіка, який закохується в них. Тому що якщо вони не відчувають почуттів у відповідь, це буде трагічне, можливо, фатальне кохання. Якщо у вас колись буде роман з жінкою, народженою в травні, можете бути впевнені: ви пам’ятатимете її все життя.

Червневі жінки

Це дуже цікаві дівчата, їхні головні риси – комунікабельність та пристрасть до творчості. А їхня головна вада — у тому, що вони завжди говорять те, що думають. І ніколи не вибирають слова!
Їм чомусь здається, що завжди краще говорити правду в обличчя, а не говорити за спиною. Так воно так, тільки наші прекрасні діти червня не завжди усвідомлюють, як сильно можуть зачіпати почуття інших людей.

Крім того, необхідно враховувати, що в коханні така жінка досить небезпечний гравець. Чоловіки у їхніх руках часто стають іграшками. Так що пам’ятайте про це, коли знайомитиметеся. А то й схаменутися не встигнете, як потрапите в пастку беззавітного кохання.

Липневі жінки

Жінки, народжені у липні, від інших відрізняються своєю граничною чесністю і відвертістю з близькими. Для решти вони — загадкові, красиві і дуже розумні, хоч і доступні.

У повсякденному житті вони можуть уникають конфліктів і до останнього моменту намагаються залишитися ввічливими. Загалом, вони чудові! Але пам’ятайте: якщо ви хоча б одного разу обдурите їх, з будь-якого приводу, ви втратите їх назавжди! Такі принцеси ніколи не вибачають брехні!

Серпневі жінки

Ці люди — унікальне поєднання егоцентризму та величезного серця. Чоловікам насправді краще не зв’язуватись з такими дамами, бо у стосунках вона завжди переможе. Рідкісний діамант чоловічої статі може прожити життя з жінкою серпня і при цьому не помітити, що провів її під підбором.

Жінки, народжені у серпні, мають виняткове почуття гумору, але вкрай не люблять, коли глузують з них. Якщо це станеться з ними з вашої вини, будьте певні: ви попали!

Вони завжди хочуть бути в центрі уваги і ніколи не страждають від нестачі чоловічої поваги. Тому що в їхній присутності чоловіки завжди втрачають голову.

Вересневі жінки

Якщо ви жінка, і народилися у вересні, це означає, що ваші головні якості – доброта, дисциплінованість та зовнішня природна краса.

Щодо стосунків із чоловіками, то головне для вас — відданість. Варто вас зрадити один раз – і ви вже ніколи цього не забудете. Так що зазвичай по життю ви дуже обережні, закриті і, на жаль, трошки мстиві. Ви хочете, щоб стосунки з вами були довгими, чарівними та «на все життя». Чоловіки, які шукають жінку на одну ніч, можуть одразу проходити повз!

З іншого боку, вересневі жінки досить критичні у своїх судженнях та оцінках, а тому мають дуже високі очікування щодо своїх партнерів. Переможе той, хто доведе їй свою винятковість!

Жовтневі жінки

Жінки, народжені у жовтні, відрізняються сильним і непохитним характером. Вони дуже емоційні, але ніколи не плакатимуть на очах у інших людей. А ще вони дуже розумні. Досить розумні, щоб не розкривати свою душу перед кожним. Бо знають: люди схильні зловживати владою, яку вони одержують іншими.

Інші жінки дуже часто ненавидять їх, бо заздрять. Жовтневі жінки завжди отримують кращих чоловіків і проживають гідне життя. Нічого не вдієш, така їхня природа.

Листопадові жінки

Ці жінки завжди будуть на крок попереду інших. Вони активні, послідовні, легко розпізнають брехню. Тож грати на почуттях цих жінок категорично не можна! Кінець таких брудних ігрищ завжди буде найгіршим.

З іншого боку, вони справжній вогонь! З ними ніколи не буває нудно. Ви ніколи не зможете звинуватити їх у дефіциті амбіцій. Головне, пам’ятайте: ніколи не питайте їхньої думки з приводу, якщо не готові почути правду.

Грудневі жінки

Жінки, що народилися у грудні, відрізняються вкрай нетерплячим характером та неймовірною винахідливістю. На щастя, вони при цьому від природи ще й дуже щасливі. Якою б не була ситуація, вони завжди вийдуть із неї переможцем!

А ще ці жінки краще за всіх інших знають, як піднімати настрій своїм чоловікам. Їхній секрет – відкрите серце. Життя їх не лякає і навряд чи здатне поранити. Бог благоволить їм, тому рано чи пізно вони завжди отримують те, що хотіли.